Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty ze swoim chłopakiem?
Gdyby twoim największym talentem była walka i byś dostawał za to grubsze siano to byś tam na na kolanach prosił żeby się bić więc nie bądź hipokrytą.
Taaa, największe osiągnięcie to "umić siem napierdalać". Rozrywka dla przygłupów.
Taaa, największe osiągnięcie to "umić siem napierdalać". Rozrywka dla przygłupów.
Człowiek miał marzenia, zrobił wszystko żeby je zrealizować, poświęcił wiele i w wieku 37 lat zdobył pas co jest osiągnięciem samym w sobie. Co jest Twoim osiągnięciem człowieku sukcesu? Wyprowadzenie się od matki? Przygłupa właśnie z siebie robisz. Poza tym nigdy nie zrozumiesz ile trzeba poświęcić żeby w tym sporcie coś osiągnąć skoro uważasz, że to sport dla przygłupów.
Człowiek miał marzenia, zrobił wszystko żeby je zrealizować, poświęcił wiele i w wieku 37 lat zdobył pas co jest osiągnięciem samym w sobie. Co jest Twoim osiągnięciem człowieku sukcesu? Wyprowadzenie się od matki? Przygłupa właśnie z siebie robisz. Poza tym nigdy nie zrozumiesz ile trzeba poświęcić żeby w tym sporcie coś osiągnąć skoro uważasz, że to sport dla przygłupów.
Nie znasz mnie pajacyku, a oceniasz. Wali mnie to, ile on poświęcił i ile razy dostał w mordę. Mam w dupie wszystkich co się kopią w klatce i tych co się tym podniecają. Ciebie też.
patologia.
Nie znasz mnie pajacyku, a oceniasz. Wali mnie to, ile on poświęcił i ile razy dostał w mordę. Mam w dupie wszystkich co się kopią w klatce i tych co się tym podniecają. Ciebie też.
Lubisz mieć kogoś w dupie to Twoja sprawa. A mnie w dupie nie będziesz mieć. Jestem normalny, nie skorzystam.
Dopóki nie wygra z Jonesem ten tytuł nie jest kompletny
Jones już zarobił. Zwakował pas i kwestią czasu będzie emeryturka.
Łooo hooo. No prosze, kwiat inteligencji się pojawił.
Panie doktorze habilitowany w dupe prosze powiedzieć jakie to rozrywki mają takie osobistości i tuzy intelektu jak ty?
Brawo dla Janka!! Mamy pas UFC!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów