jak myślicie ? z czego ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z żebraków szanuję tylko tych którzy mówiąc, że chcą na chleb naprawdę go potrzebują i tych którzy chcą na wino i się do tego przyznają
Jeśli tak, to jest sadystą, który nawet nie kiwnie palcem,
obserwując jak jego dzieci nawzajem się wyrzynają..."
jak ktoś potrzebuje na chleb, to nie żebra tylko próbuje go dostać na wszelkie możliwe sposoby
maciejpiet napisał/a:
jak ktoś potrzebuje na chleb, to nie żebra tylko próbuje go dostać na wszelkie możliwe sposoby
żebranie jest jednym z wszelkich możliwych sposobów
Lepiej żebrać niż kraść.
Chociaż niektórzy kradną żeby dać się złapać i pójść do więzenia bo tam daja im jeść za nasze pieniądze ;]
Chociaż niektórzy kradną żeby dać się złapać i pójść do więzenia bo tam daja im jeść za nasze pieniądze ;]
nie bede sie klucil bo masz i racje. napisze wiec duzymi literami o co mnie sie rozchodzi ; JEZELI KTOS LADUJE NA BRUKU, ZAWSZE MA SZANSE ZEBY SIE OGARNAC LUB PRZYNAJMNIEJ ZEBY NIE ZEBRAC. ZEBRAJA TYLKO CI KTORYM NA NICZYM NIE ZALEZY I GODZA SIE Z TAKIM STANEM RZECZY. Haraszo ?
maciejpiet napisał/a:
JEZELI KTOS LADUJE NA BRUKU, ZAWSZE MA SZANSE ZEBY SIE OGARNAC LUB PRZYNAJMNIEJ ZEBY NIE ZEBRAC. ZEBRAJA TYLKO CI KTORYM NA NICZYM NIE ZALEZY I GODZA SIE Z TAKIM STANEM RZECZY. Haraszo ?
Wyłącz kompa, wyjdź na ulicę, zobacz prawdziwe życie i może zmienisz zdanie.
Cytat:
Wyłącz kompa, wyjdź na ulicę, zobacz prawdziwe życie i może zmienisz zdanie.
2 lata w wolontariacie na rzecz bezdomnych. starczy mi.
Agaliarept napisał/a:
Wyłącz kompa
przesadziłeś;p
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów