📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No gimbaza to juz raczej nie jest, ale ich poziom humoru podpierdala mi z najlepszego liceum w ich miescie, lub osob ktore wykazuja sie neizwykle wysokim ilorazem inteligencji, a taki humor mi za chuja nie podchodzi :/
I tacy będą później "budować" tunele pod Wisłą
BrunerOvned napisał/a:
Znak - jedyny element w okolicy, któremu można najebać i nie odda.
Nie byłbym taki pewny
Przeraza mnie ta demokracja... mój głos jest tak samo ważny jak głos tego pojebana... a ich trzech zwyczajnie ma więcej na głosowaniu do powiedzenia niż ja sam. Ja jebie.
Polska, kraj pełen idiotów i weź tutaj wyrabiaj za dzisiajszę młodzieżą
Jeżeli on zda maturę to to będzie najlepszy dowód ile ona jest warta....
I to jest sens życia! Rzucam pracę, rodzinę i cały dobytek. Od dzisiaj napierdalam głową w znaki drogowe.
O tym mówię: nasza przyszłość to debile i pedały.
Za co walczyli Polacy podczas wojen?
Za co walczyli Polacy podczas wojen?
Tak się składa, że ten, filmik był nakręcony pięć lat temu zaraz po zakończeniu roku szkolnego w liceum, w którym, jak ktoś wcześniej napisał, ludzie mieli (w tym czasie) dosyć specyficzne poczucie humoru.
Ten, jak go określiliście, "po*eb" zdał maturę, studiował na UJ, zajmuje się ciekawymi rzeczami i ma zajebistą pracę.
Pozdrawiam,
"Bohater naszych czasów".
Ten, jak go określiliście, "po*eb" zdał maturę, studiował na UJ, zajmuje się ciekawymi rzeczami i ma zajebistą pracę.
Pozdrawiam,
"Bohater naszych czasów".
jakbyście tutaj większych pojebów nie widzieli :o
@ pat.janetto
dobra dobra już się tak nie czaj. Przyznaj się że to Ty nakurwiałeś głową w znak
Gimbaza to stan umysłu !
dobra dobra już się tak nie czaj. Przyznaj się że to Ty nakurwiałeś głową w znak
Gimbaza to stan umysłu !
gimbaza to nie jest wiek, gimbaza to stan umyslu(a raczej jego brak)
hmatulik napisał/a:
@ pat.janetto
Gimbaza to stan umysłu !
Tak, to ja. Dzień dobry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów