Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co do meritum wstawki to nie trudno sobie wyobrazic tez obrazka typu "SP Jan Kowalski, przepracował 30 lat, zmarl w wieku 64lat".I znowu nagonka na Tuska, wszechwladnego polaka na ktorego stanowisku kto inny machnal by ręka i wszystkim nam zylo by sie jak w utopi.
Zalosne ze wpierdalacie polityke na sadola, to psucie atmosfery tego miejsca i powodowanie niepotrzebnych sciskow dupy.
A ja mam pomysł skonstruować bombę i wysadzić całą wiejską w pizdu
Zrobić rewolucę. Niemce, Ruskie i inne na pewno pomogą
fajnie w chuj
I znowu nagonka na Tuska, wszechwladnego polaka na ktorego stanowisku kto inny machnal by ręka i wszystkim nam zylo by sie jak w utopi.
tutaj mamy obronę donalda
Zalosne ze wpie**alacie polityke na sadola, to psucie atmosfery tego miejsca i powodowanie niepotrzebnych sciskow dupy.
a tu stwierdzenie, że kto krytykuje donalda ten zaczyna politykę-czyli ten kto chwali donalda nie robi polityki, a ten kto krytykuje już tak.....o ja pierdole co za leming
próbuję od godziny, ale moja siekiera za cholerę się nie chcę otworzyć, spróbuję z nożem może będzie łatwiej
to ja mam taki pomysł
1. likwidujemy ZUS i ogólnie całe "przymusowe haracze" na przyszłą tzw. emeryturę
2. nasze pensje wzrastają o X zł z tytułu braku składki emerytalnej
3. teraz możemy te pieniądze lokować albo na jakimś OFE, lub chować do skarpety, kupować złoto czy co tam kto będzie chciał gdy ktoś nie będzie chciał odkładać to jego problem, gdy przestanie pracować po prostu umrze z głodu
4. ???
5. profit
edit: bo jak później słyszę różnego rodzaju prokuratorów i innych ciuli który bardzo ciężko pracowali przez 15lat za 20k miesięcznie, i mają dostać jedynie 10k emerytury i robią larmo że jak oni mają za to wyżyć to mi się siekiera w kieszeni otwiera...
Ja mam trochę inny pomysł. Rozjebać ZUS. Sprzedać wszystko co mieli i co do nich należało. Kurwom odpowiedzialnym za ten syf pozabierać wszystko - niech zadupcają w McDonaldzie.
Powinien być obowiązek posiadania jakiegoś konta na które masz odkładać np 20% pensji. Taki odgórny przepis. Osiągasz wiek emerytlany i dostajesz ten hajs do łapy. Robisz z nim co chcesz. A jak chcesz dalej pracować to zarabiasz se dalej bez np 20% które byś odkładał na emeryturke.
PS. Wszystkie sądownicze kurwy (sędziowie i prokuratorzy itp.) nie płacą składek ZUS. Tak jakbyście nie wiedzieli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów