Od razu uprzedzam. Nie znajdziecie tutaj jazdy na najwyższym poziomie. Kitajec pokazuje tylko dobrą jazdę techniczną.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Obojętnie co byś nie robił i jak byś nie był w tym zajebisty, gdzieś na świecie jest Azjata który zrobi to lepiej, szybciej i taniej
chujatam,nieprawda napisał/a:
już nie wspominając o szukaniu listy trików, chociaż mam kilka ulubionych - np. tarcie ryjem po asfalcie...
Widzę koneser i znawca tematu jesteś
noVic napisał/a:
Kitajec pokazuje tylko dobrą jazdę techniczną.
Weź się kurwa zdecyduj.
Tak ciężko Ci czytać komentarze?
Wolę takie coś pomysłowe, niż po raz setny te same nudne już wizualnie tricki zmontowane jak film akcji.
stworek napisał/a:
Kicaje ?
Widać że nie masz zielonego pojęcia o Skateboardzie, mówi Ci to coś: Rodney Mullen ? Amerykański skater
" Rodney Mullen podczas swojej kariery wymyślił m.in. te triki:
^^
wymyślili kitajce tylko nie mieli jak światu przekazać tego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów