📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
djted napisał/a:
Ale bym sobie jebnał Japonkę. Taki mały cel na przyszłość
Możesz zrealizować swoje marzenia za kilka PLN i jebnąć nawet dwie japonki
myślałem że będzie miała port USB do ładowania
Jabulko69 napisał/a:
Zgaduje, ze za mlodziaka musiales siostrze wchodzic do lazienki jak sie myla skoro taki potezny samiec alfa jak Ty nigdy niczego sie nie wstydzil.
O kurwa dziewica Orleańska się znalazła na sadisticu co go widok majtek laski zawstydza tak że odwraca wzrok
Widok pieroga na żywo jakoś mnie już nie jara... A wstdził bym się jak bym kradł.... Reszty się nie wstydzę.
film to "Sex is zero"
Mój ulubiony w czasie gdy byłem gimbusem
najlepsza akcja jak ganiają chłopaka po całym akademiku który chciał wpierdolić wcześniej przygotowaną przez współlokatorów trutkę na myszy ze spermą usmażoną na patelni i dodaną do kanapki
Mój ulubiony w czasie gdy byłem gimbusem
najlepsza akcja jak ganiają chłopaka po całym akademiku który chciał wpierdolić wcześniej przygotowaną przez współlokatorów trutkę na myszy ze spermą usmażoną na patelni i dodaną do kanapki
TranzystorWyklęty napisał/a:
Możesz zrealizować swoje marzenia za kilka PLN i jebnąć nawet dwie japonki
Ten japonek od TH to nie za takie "pare" zlotych ale faktycznie marzenie na wyciagnecie reki (portfela).
dumad napisał/a:
film to "Sex is zero"
Właśnie, dzięki za przypomnienie, uśmiałem się też jak dziadka chciał sprzedać
djted napisał/a:
W Wawie jedna na pewnym portalu się ogłasza, trochę kosztuje, ale kolega mówił, że warto
djted napisał/a:
Jak jesteś blondynem i stać Cię na bilet to sukces murowany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów