Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
_Azazel 2014-03-05, 2:18 1
Tak właśnie wygląda gimbaza na sadisticu
Zgłoś
k................z 2014-03-05, 2:35 1
jak nie śpiewają to całkiem fajne
Zgłoś
methos23 2014-03-05, 2:52
Zajebiste, ma ktoś może lyricsy do tego?
Zgłoś
monto 2014-03-05, 2:52 1
spodziewalem sie jakiegos jebniecia po ktorym moglbym powiedziec ze to jest chore ale kurwa bardziej mnie zdziwily majty hanymontany wpijajace sie jej w pizde niz ten "black metal", nie wiem co to robi na sadolu
Zgłoś
iMarcos 2014-03-05, 3:00 18
mnie sie podoba i chuj
Zgłoś
ZiZU 2014-03-05, 6:10 4
to je kinder metal
Zgłoś
alexraider77 2014-03-05, 6:14 8
Ja pierdolę,jest 6 rano,jeszcze nie zdążyłem się całkiem obudzić a mózg już mam rozjebany...Dobrze że chociaż dupy fajne,skośnookie małe kurewki są always ruchable
Zgłoś
Kielbik619 2014-03-05, 6:36
Ciekawe jakby to wyglądało gdyby w jakimkolwiek norweskim zespole black metalowym były takie wokalistki
Zgłoś
Wiochmen 2014-03-05, 7:41
to teraz juz przy utworach metalowych utworach cipy beda dupami machaly?

ja pierdole...
Zgłoś
Ciesin 2014-03-05, 7:53 10
Czekam na utwór nagrany z Behemothem

A jeśli ktoś preferuje delikatniejsze i bardziej melodyjne kawałki:
Zgłoś
Enkipata 2014-03-05, 8:31 3
Przerażające jest to, że Babymetal jest bardziej metalowe niż inne współczesne pseudometalowe zespoliki. Ta konkretna piosenka jest iście popierdolona, ale współczuję dzisiaj i waszym uszom, bo ta piosenka jest straszna. Ruchacze poczekajcie jeszcze z rok czy dwa, bo te mniejsze jeszcze 16 nie mają.

@up Ona jest bardziej popieprzona, niż Piko czy inni dziwni wykonawcy japońscy.
Zgłoś
kaczakaka 2014-03-05, 8:43 3
To jest Japanese Loli Tokyo Death Metal. Jestem ekspertem.

A to tytułem podsumowania:

Zgłoś
Venka 2014-03-05, 9:07 1
Zgłoś
F................6 2014-03-05, 9:07
Mmmm, fajne te Japoneczki.
Zgłoś
Shi 2014-03-05, 9:33 6
Ja tam lubię tak dziwne połączenia. Może dlatego, że każda otaczająca mnie muzyka (w sklepach, reklamach) brzmi dla mnie tak samo, a większość ludzi jest całkowicie zamknięta na inne gatunki muzyczne. Trochę spontaniczności nigdy nie zaszkodzi, a muzyka jest dla mnie czymś na tyle bogatym, że jestem otwarta na wszelkie udane i nieudane połączenia.

Swoją drogą, one mają po 14 i 16 lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem