Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można kupić w polsce, i aż tak drogie to nie jest. Gimboza w końcu musi się nauczyć jak obsługiwać wyszukiwarkę..
Dla tych co jeszcze nie szukali, a byliby zainteresowani kupnem dla swojej żony/dziewczyny/matki to polecam, można to kupić chociażby tutaj: trendsetterka.com/produkt/tuba-komin-szal-etola-pink/
Wydaje mi się że dla kreatywnej właścicielki tego "cuda", będzie to całkiem interesujący prezent
Strona nie działa. Czyżby sadyści z takim napaleniem zajebali tę stronę odwiedzinami?
mnie ciekawi, co to za materiał, bo się tak daje ukladać, a jednocześnie wygląda na bardzo lekki, lejący.
kurwa mać, co ja pierdolę.
Pewnie włosy łonowe dziewic...
Strona nie działa. Czyżby sadyści z takim napaleniem zajebali tę stronę odwiedzinami?
Strona działa, może akurat trafiłeś felernie? sprawdź jeszcze raz.
Jak można nie rozróżniać Chińskiego od Japońskiego?
Normalnie, dopóki się nie wsłuchujesz to wszystko żółte brzmi tak samo Za to oczywistym powinno być, że film japońskiego pochodzenia raczej nie wyglądałby jak nagrywany paczką ryżu.
Można kupić w polsce, i aż tak drogie to nie jest. Gimboza w końcu musi się nauczyć jak obsługiwać wyszukiwarkę..
Dla tych co jeszcze nie szukali, a byliby zainteresowani kupnem dla swojej żony/dziewczyny/matki to polecam, można to kupić chociażby tutaj: trendsetterka....zal-etola-pink/
Wydaje mi się że dla kreatywnej właścicielki tego "cuda", będzie to całkiem interesujący prezent
Link nie działa może ktoś podać nazwę produktu albo link gdzie to dostać ??
- Twoją czapkę?
- Tak, mój płaszcz, wiesz gdzie jest?
- Twoja sukienka leży na kanapie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów