18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Japońskie bikini!
vieri1990 • 2013-04-26, 16:58
Sadole, ciepło idzie niedługo może zostawicie komputery i wyjdziecie na dwór lub na plaże a wtedy przydałyby sie dziewczyny ubrane w takie bikini Czego to żółtki nie wymyślą

ruchałby!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Berus 2013-04-26, 18:58
Ale ma głos... wsadziłbym bym jej cosik do gardła
Zgłoś
Arhellor 2013-04-26, 19:02
Gdzieś kiedyś słyszałem:
"Na pole chodzi król do chłopów, a chłopi chodzą na dwór do króla."
Zgłoś
~Angel 2013-04-26, 19:21
tutaj temat o takich majtach

sadistic.pl/wkladko-majtki-vt76530.htm

Zgłoś
opo5 2013-04-26, 19:22 1
Dwór jest od słowa podwórzec a nie od dworu królewskiego.
Pole to pole, można mu albo obliczyć powierzchnię albo kartoflami obsiać.
Ale jak zwykle wieśniaki z Krakowa wiedzą wszystko lepiej
Zgłoś
acidapple 2013-04-26, 19:31
brałbym jak rolnik dotajcę
Zgłoś
Arhellor 2013-04-26, 19:51 1
opo5,
Jesteś debilem.
Widzę że bardzo dobrze znasz stereotypy o mieszkańcach polskich miast. Brawo.

Co do mojego postu, to ja się pytam gdzie ja kurwa napisałem że to jest prawda, że tak było, że tak jest? Usłyszałem to przy kłótni odnośnie tego jak należy mówić gdy wychodzi się na pole/dwór. I ja nie wiem, kurwa nie pojmuje czy akurat tak cię to uraziło że musiałeś sie dojebać i pierdolić takie farmazony? No bo kurwa jak można to inaczej nazwać? Od kiedy kurwa ziemniaki sie sieje? NO KURWA OD KIEDY? Przecież to nawet człowiek co w życiu wsi nie widział wie że ziemniaki sie sadzi bo chodził do podstawówki.
Pozdrawiam, chuj ci w dupe.
Zgłoś
k................d 2013-04-26, 20:19
chwila, a czy ona po prostu nie usiadła na łyżce do butów?
Zgłoś
imbryg 2013-04-26, 20:30
te "matjki" nie maja tego czegos... nie mozesz ich pozniej spokojnie nawet powachac, sadze ze mialby by nieprzyjemny metaliczny zapach:/
Zgłoś
bolczan_5 2013-04-26, 20:42
Najgorsze jest to, że gdyby stało się to u nas modne, grube sraki też by pewnie w tym popylały po plaży...
Zgłoś
Ryuk 2013-04-26, 21:10 1
Każdy kto uważa, że jaranie się Japonią to pedalstwo... jest pedałem ;] No bo nic innego nie mogę powiedzieć widząc taką japoneczkę na ekranie.
Zgłoś
malomo 2013-04-26, 23:46 1
Arkadiusz432 napisał/a:

Nie na dwór tylko na pole, na dwór chodzą pedały

Na pole wychodzą wieśniaki, a na dwór szlachta grzbiecie ;]
Zgłoś
opo5 2013-04-27, 0:55
Arhellor napisał/a:

opo5,
Jesteś debilem.
Widzę że bardzo dobrze znasz stereotypy o mieszkańcach polskich miast. Brawo.

Co do mojego postu, to ja się pytam gdzie ja kurwa napisałem że to jest prawda, że tak było, że tak jest? Usłyszałem to przy kłótni odnośnie tego jak należy mówić gdy wychodzi się na pole/dwór. I ja nie wiem, kurwa nie pojmuje czy akurat tak cię to uraziło że musiałeś sie dojebać i pierdolić takie farmazony? No bo kurwa jak można to inaczej nazwać? Od kiedy kurwa ziemniaki sie sieje? NO KURWA OD KIEDY? Przecież to nawet człowiek co w życiu wsi nie widział wie że ziemniaki sie sadzi bo chodził do podstawówki.
Pozdrawiam, chuj ci w dupe.

Zacznę od końca.Mógłbym napisać że chuja to ci w dupę stary wkłada albo jakiś inny sadisticowy punchline, ale po co. Po wsi mi nie jeździj bo na wsi się wychowałem, z czego jestem dumny a "sianie ziemniaków" to błąd merytoryczny, przyznaję. Zagapiłem się.Wiadomka, ziemniaki się sadzi, zboże sieje.

Komentarzy do zwrotu pole/dwór było kilka. Oprócz Ciebie pisał o tym Arkadiusz432 i animalus ale ty ubzdurałeś sobie że piję do twojego komentarza. Widać tak bardzo cię uwiera jak ci ktoś po Krakowie jeździ. Więc pozostaje mi tylko jedno, dam ci piwo bo wiem że krakusy to centusie i są łasi na darmowe rzeczy
pozdro napinaczu
Zgłoś
adamonos123 2013-04-27, 2:11
"CString" - coś dla dziewczyn programistów (o ile takie w ogóle są)
Zgłoś
eu4yaon 2013-04-27, 13:38
ciekawe jak ona tam schowała kutasa..
Zgłoś
kupaDelfina 2013-04-27, 22:15
jakby nasze polskie dziewczyny nosiły takie cos to byśmy caly czas na brzuchach lezeli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem