wsumie to niewiem czy chcial bym tego sprobowac
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem rodzą się deformuchy genetyczne jak takie żarcie wdupiają ;/ ....
Kurwa... mniejszych miseczek już nie mają?
tashi napisał/a:
A mama nie mówiła "nie baw sie jedzeniem suczysynu" ?
Ciekawe, że nie zauważyła żadnej ironii gdy Cie tak nazywała
w sumie to nie wiem czy chcialbym....zamiast siedziec tyle na sadolu to nauczyłbys sie poprawnej pisowni...:|
Wiecej roboty niz wpierdalania...
"Tanoshii a sushi yasan" - Zabawny sklep sushi? Czyli to nie tyle żarcie, co zabawka Ja bym tego nie jadł
aopia napisał/a:
A jak ktoś jeszcze jest ciekawy to proszę wpisać w wyszukiwarkę Google: Popin'Cookin'
Ew. na Youtube wystarczy wklepać "Konapun". Tego trochę jest, ale nie chcę psuć radochy z widoku pizzy, nuggetsów czy hamburgera. (Nosz kurwa! Wygadałem się...)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów