"przebrała sie miarka.... nie głosuj na Jarka"
"przebrała sie miarka.... nie głosuj na Jarka"
Nie każdy kto krytykuje PO popiera PiS.
Wg mnie jeśli ktoś był i jest nadal zwolennikiem PO jest zwykłym tumanem. Jawnie przeczą swojej ideologii politycznej i programie w czynach. Z zamierzenia centro-prawica wyszło zwykłe lewactwo.
Ale widocznie ok 30% nawet tego nie potrafi zrozumieć.
30% PiSiorów już jest lepszych, bo przynajmniej mają jakiś cel...głupi bo głupi ale jednak.
Nie każdy kto krytykuje PO popiera PiS.
Wg mnie jeśli ktoś był i jest nadal zwolennikiem PO jest zwykłym tumanem. Jawnie przeczą swojej ideologii politycznej i programie w czynach. Z zamierzenia centro-prawica wyszło zwykłe lewactwo.
Ale widocznie ok 30% nawet tego nie potrafi zrozumieć.
30% PiSiorów już jest lepszych, bo przynajmniej mają jakiś cel...głupi bo głupi ale jednak.
No wlasnie o to chodzi zeby zamast ludzi jednoczyc to sie dzieli spoleczenstwo:
-na wierzacych , dajacych na tace i modlacych sie,
-na takich co nie wierza, maja kase i dzialaja.
niestety tepe chuje tego nie rozumieja ze poglady polityczne kazdy swoje ma i kazdy do nich ma prawo. Sztuka jest rozmawiac i umiec rozwiazywac problemy. Awanturowac sie i obrazac innych za poglady kazdy cep potrafi.
-na takich co nie wierza, maja kase i dzialaja.
niestety tepe chuje tego nie rozumieja ze poglady polityczne kazdy swoje ma i kazdy do nich ma prawo. Sztuka jest rozmawiac i umiec rozwiazywac problemy. Awanturowac sie i obrazac innych za poglady kazdy cep potrafi.
To samo można powiedzieć o SLD i PO, którzy nazywają ciemnogrodem każdego komu nie podoba się paradowanie z gołą dupą po ulicach a faszystą każdego kto chce 11 listopada wziąć flagę i wziąć udział w marszu.
Nie używają tak radykalnego języka jak PiS, ale moim zdaniem są o wiele bardziej niebezpieczni.
Ja osobiście popieram UPR-WiP i mam gdzieś napinke z powodu PiS. To już po prostu jest żałosne, tak samo jak napinka PiSiorów na PO i SLD i mówienie, że tylko oni są prawicą :/
Jeśli to jest polski rap, to już wiadomo, dlaczego ma tak niewielu fanów - żadnego spójnego przekazu, beznadziejny tekst, wplecione motywy polityczne...
wybitnie chujowe, tyle tylko powiem
Ten ciul nawet nie stał obok polskiego rapu.
No chyba że gdzieś obok Meza czy kogoś tam..
Chcesz polskiego rapu posłuchaj O.S.T.R , Eldo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów