📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadystyczne w tym nagraniu jest wszystko i aż mi się pięści zaciskają jak faceta przemawia.
Nich on zacznie znów brać te swoje prochy, bo już nie mogę na człowieka patrzeć, a tym bardziej słuchać. Gada od rzeczy, sam sobie zgotował taki los, PiS powoli, ale systematycznie się rozpada, życzę zachowania tępa w jakim odchodzą kolejni jego członkowie, a J.K. spokojnej emerytury.
Sam niewiele pokazał jak był premierem, zamiast zajmować się przyszłością kraju, "rozliczał się z przeszłością", nie wprowadził, żadnych znaczących dla Polaków zmian w ustawodawstwie. Prawdopodobnie gdyby jego partia została przy władzy dziś podzielilibyśmy los Grecji, czy Irlandii (dla niezorientowanych, te państwa zbankrutowały, lub są na granicy bankructwa).
Nich on zacznie znów brać te swoje prochy, bo już nie mogę na człowieka patrzeć, a tym bardziej słuchać. Gada od rzeczy, sam sobie zgotował taki los, PiS powoli, ale systematycznie się rozpada, życzę zachowania tępa w jakim odchodzą kolejni jego członkowie, a J.K. spokojnej emerytury.
Sam niewiele pokazał jak był premierem, zamiast zajmować się przyszłością kraju, "rozliczał się z przeszłością", nie wprowadził, żadnych znaczących dla Polaków zmian w ustawodawstwie. Prawdopodobnie gdyby jego partia została przy władzy dziś podzielilibyśmy los Grecji, czy Irlandii (dla niezorientowanych, te państwa zbankrutowały, lub są na granicy bankructwa).
Czekam tylko na plakaty wyborcze Jarka w 2011 z napisem "Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer"
Z tej wypowiedzi wynika jedno:
"Gdybyśmy nie przegrali, to byśmy wygrali."
I jak tu się nie zgodzić z taką logiką? Myślę, że my jeszcze nie doceniamy Jarka. On nam jeszcze pokaże...
"Gdybyśmy nie przegrali, to byśmy wygrali."
I jak tu się nie zgodzić z taką logiką? Myślę, że my jeszcze nie doceniamy Jarka. On nam jeszcze pokaże...
On chyba ich celowo wypieprzył tylko po to, by móc się tłumaczyć z porażki po wyborach, bo wiedział, że przerżnie. To była perfidna, przeprowadzona z pełną premedytacją akcja...
Aaa chuj mu w cyce ;/
a ja sie pytam o jaką akcje chodzi Jarkowi w 1:50??
kurwa tego to bym do drugiego tuploeva wsadził ,do ruskich wysłał i liczył na kolejny rozpierdol...
kurwa tego to bym do drugiego tuploeva wsadził ,do ruskich wysłał i liczył na kolejny rozpierdol...
te godzinne brawa są nadnaturalne.
Najgorsze jest to, że to powolutku przestaje być śmieszne. A jeżeli przez tych co odeszli PiS ma mniejsze poparcie to pozdrawiam "czarną groteskę".
Do boju Jarek.......<haha>
Jarek Kaczyński budzi respekt, roznosi wszystko co się da
Jarek Kaczyński niczym szerszeń, nie daje tobie żadnych szans
Nie igraj z nim. Nie! Nie! Bo to się skończy źle! x 3
Jarosław Kaczyński, powala co się da
Daje siłę nam. Daje siłę! Poprowadzi nas!
Jarek Kaczyński, wzbudza dumę w nas!
Przeciwnik już czuje dreszcze, za chwilę będzie bardzo źle
Zacisną się stalowe kleszcze, lepiej od razu poddaj się
Jarek Kaczyński, powala co się da
Jarek Kaczyński, rozbudza dumę w nas!
Jarek Kaczyński niczym szerszeń, nie daje tobie żadnych szans
Jarosław Kaczyński, powala co się da
Jarek Kaczyński, wzbudza dumę w nas!
Przeciwnik już czuje dreszcze, za chwilę będzie bardzo źle
Zacisną się stalowe kleszcze, lepiej od razu poddaj się
Jarek Kaczyński, powala co się da
Jarek Kaczyński, rozbudza dumę w nas!
Sadomoasohizm to oglądanie tego w całości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów