Kto jak kto ale rydzyk na pewno lubi poczochrać te kosmate moherki
-Odwraca kota ogonem
chuja JKM, JKM ma nasrane we łbie; głosuj na Napieralskiego
Napieralski najbardziej przypadł mi do gustu. Choćby za plany z Kościołem, lecz dla mnie najważniejsze jest to, żeby Kaczor nie doszedł do władzy i nie chcę rozdrabniać głosów, więc niestety pozostaje mi Komorowski.
BamBamKażdy ma po trochę nasrane w głowie, ale mogli by być przynajmniej szczerzy jak jeden z burmistrzów miasta bodajże w czechach, powiedział oficjalnie że kandyduje aby dopchać się do koryta i ludzie na niego głosowali bo przynajmniej jest szczery
hehe w Polsce by to nie przeszlo:Djakby któryś z kandydatów szczerze przyznał się, że chce się dopchac do koryta, to ludzie specjalnie by na niego nie głosowali...Polacy lubią bajeczki o lepszej Polsce bla bla tere fere i wybiorą tego, który ją opowie najbardziej przekonywująco
hehe w Polsce by to nie przeszlo:Djakby któryś z kandydatów szczerze przyznał się, że chce się dopchac do koryta, to ludzie specjalnie by na niego nie głosowali...Polacy lubią bajeczki o lepszej Polsce bla bla tere fere i wybiorą tego, który ją opowie najbardziej przekonywująco
Ale takiemu co powie szczerze nic nie można zarzucić
A jak Dżarek zostanie prezydentem, to zrobię zamach;]