Niepozorny , ale daje radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale widac typowy problem - cwiacza MMA - zajebiste do klatki 1:1 ale jak zejdziesz na ziemie na ulicy to jest koniec. Bo dostaniesz kopa od kolegow. Dlatego wszelkie wojskowe jedyne co maja na ziemi to jak sie wydostac i z powrotem na nogi.
Driver19cm napisał/a:
8 lat spędzonych na macie, nauczyło mnie szacunku do każdego. Nie ma znaczenia wygląd. Typ, który cwiczy jakiś rok czasu, jest w stanie rozjebać większość zwyklych, pospolitych szaraków na ulicy
Mieliśmy w wojsku zajęcia z combat 56
W iraku w bazie robiliśmy walki międzinarodowe dla zabawy,nasze chłopaki większość żołnierzy sojuszniczych rozdupcało w pył.
Rękawice oficerowie kazali tylko zakładać i kaski bokserskie.
2-3 minuty i koniec walki a nasi 2-3 lata z combat56
Jebane czarnuchy....
Trenowałem Combat56, to najbardziej skuteczna metoda walki. Wykorzystasz najmniejszą słabość przeciwnika, a co najważniejsze zrobisz to odruchowo. To wchodziło do nas 20 lat temu, na początku nieoficjalnie. Trzeba było tylko podpisać oświadczenie, że robisz to na własną odpowiedzialność.
zwierzętom ufać nie wolno - co doskonale widać na tym nagraniu - tak te czarne małpy pierdolą o dyskryminacji a kurwa większość jest taka sama - to nie ludzie a coś z czym pewien austracki wujek - malarz wiedziałby doskonale co dalej
Elegancko. Do samego końca cisnąć tą czarańcze 😎
gruby w czerwonym powinien wjeby dostać za murzyńskie zachowanie
Należał się na koniec jeszcze but na ryj dla tego w czerwonej bluzie.
Proszę wszystkich sadoli, przestańcie tak wyzywać i obrażać niczemu winne małpy. Ja na tym filmie widzę po prostu czarne gówno.
Molch napisał/a:
Proszę wszystkich sadoli, przestańcie tak wyzywać i obrażać niczemu winne małpy. Ja na tym filmie widzę po prostu czarne gówno.
Ten twój komentarz jest żałosny człowieku.
Ten u góry widać że chyba się zgubił, a ten bananojad niech wisi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów