Jak on się porozumiewa w szkole ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Jak on się porozumiewa w szkole ?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a po kiego ch... wrzucacie takie gówna?
ma rację, jebany.
i tak pierdoli i pierdoli
jabolmax może mieć rację, według mnie typek ma bardzo duże zaburzenia słuchu, znak kilka takich ludzi, którzy mówią podobnie, ale co jest najgorsze on ma taką zjebaną składnię zdania, nawet gdyby mówił normalnie to byłby nikt by go nie rozumiał. Zwykle rozumiem ludzi z wadą wymowy, ale to jest jakiś hardcore.
Ustawiłem sobie długi fragment tego jako pocztę w telefonie. Specjalnie nie odebrałem pierwszego telefonu (sorry ziom ). Nagrana wiadomość brzmiała: cooo kurwaaaa, zęby cię bolą czy jaki chuj ?!
Ale "poradnik CDBurdel" i tak lepszy: sadistic.pl/cdburdel-w-zupelnosci-lepszy-od-nerona-vt55801.htm446115
Potany, rotany, potany... dziękuję, dowidzenia.
Potany, rotany, potany... dziękuję, dowidzenia.
co to za dialekt??
Znam kogoś z podobną wymową. Jak zaczyna jakieś słowo to zazwyczaj olewa ostatnią sylabę i w dodatku strasznie sepleni. Nikomu nie chce się z nim za bardzo rozmawiać bo i tak nikt nic nie rozumie ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów