📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszym filmem z jego udziałem jest "Snatch"
lasyk napisał/a:
@Up Co ty pierdolisz człowieku.. Protektor, mechanik-prawo zemsty, blitz, elita zabójców, adrenalina, wyścig śmierci, włoska robota, angielska robota. Wszystkie te filmy są albo dobre albo zajebiste. Poza tym jaki film by nie był, to jeżeli jest w nim Jason ogląda się zajebiście. Mój ulubiony aktor.
Jak pierdolę, to słychać jęki i prośby o więcej a te filmy które podałeś, (poza andrenaliną) to jak wspomniałem - gnioty. Death Race...nie, no stary - gusta gustami ale nawet kino klasy c musi trzymać jakiś poziom. Lubię kino akcji i to mniej ambitne ogólnie też ale jeśli mam ciary na plecach podczas seansu to tylko z dwóch powodów - albo film jest tak dobry albo czuję się po prostu zażenowany jego poziomem. Na filmach z udziałem tego pana ciary mam zawsze - niestety tylko 3 razy jak dotąd z tego pierwszego powodu.
p.s. ale jeśli Ty lubisz to co ja uważam za żenujące to proszę bardzo, nic mi do tego.
Jeden z niewielu aktorów który ma klasę i styl, cham (kiedy trzeba) i dżentelmen w jednym.
Nie to co u nas teraz, jakieś "Karolaki" z przerwą na papierosa i "Szyce" bo Wyższej Szkole Słabych Aktorów. Czasy Lindy, Pazury, ŚP. Kozłowskiego i Perepeczko minęły. Amen.
Nie to co u nas teraz, jakieś "Karolaki" z przerwą na papierosa i "Szyce" bo Wyższej Szkole Słabych Aktorów. Czasy Lindy, Pazury, ŚP. Kozłowskiego i Perepeczko minęły. Amen.
SadystycznyRoman napisał/a:
Jeden z lepszych aktorów kina akcji, dużo lepszy od wszystkich tych Schwarzeneggerów razem wziętych.
to że jesteś za młody żeby pamiętać premierę Terminatora I i II jeszcze nie wpływa na ocenę obu aktorów
Statham przypomina mi Willisa z lat 90' + wysmienity twardy styl obijania ryja
btw jednym z moich ulubionych filmów jest "ostatni skaut"... w latach 90' były najlepsze filmy akcji.
btw jednym z moich ulubionych filmów jest "ostatni skaut"... w latach 90' były najlepsze filmy akcji.
gdyby pojawił się jakieś 10 lat wcześniej moje dzieciństwo nabrało by sensu
btw czemu nie było scen z "Revolver" ??? zarypiaszczy film
btw czemu nie było scen z "Revolver" ??? zarypiaszczy film
Revolver to był najsłabszy film Guya Ritchiego,porażka i totalny niewypał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów