18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
chudy179 2012-01-15, 1:27
Jestem najebany, ale nie zrozumiałem o co w tym filmie chodzi.
Zgłoś
itemeczek 2012-01-15, 1:30 2
Blade ziele napisał/a:

chciałbym cię spotkać i ponapierdalać.. eh...

Oczywistym stwierdzeniem jest, iż gówno byś zrobił
Zgłoś
BongMan 2012-01-15, 3:54
Blade ziele napisał/a:

@ up po chuju komentarz.. oczywiście nie lubie gatunku ludzkiego ponieważ:
A) ludzie to chuje
B) ludzie to tępe chuje (vide ty)
poza tym jestem zdania, że człowiek jest złem tej planety bo póki co nic z działalności człowieka nie wpłynęło na nią dobrze a wręcz na odrót.
no i jakby nie patrzeć nie lubię nieinteligentnych ludzi a takich niestety jest więcej sucharku

1. Sam ten gatunek reprezentujesz. Jeśli twierdzisz, że człowiek jest zły, to palnij sobie w łeb. Jeśli nie masz jaj żeby to zrobić i tym samym potwierdzić swoją tezę, to przynajmniej zamknij pysk.
2. Jeśli twierdzisz, że działalność człowieka nie przyniosła nic dobrego naszej planecie, to zostaw swój komputer, telefon komórkowy i wszystkie inne wynalazki człowieka, zamieszkaj w lesie, poluj na dzikie zwierzęta za pomocą dzidy i piecz je na ogniu. Albo nie. Dzidę wynalazł człowiek, ogień też ujarzmił człowiek. Olej to - złap za pomocą własnych rąk i wpierdalaj surowe.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-15, 11:15 1
@ up up tak ci się tylko wydaje:)
@up wiesz, że lepiej by było gdybyśmy mieli taki kontakt z naturą? byłoby to zdrowsze i dla ciebie i dla planety.
poza tym wciąż jestem zdania, że ldzie to tępe chuje (vide ty)
poza tym skąd wiesz, że nie napierdalam parę tyg w roku czystego survivalu? nie wiesz.. więc wracaj do ssania swojego napleta

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-15, 11:33 1
Blade ziele napisał/a:

@ up up tak ci się tylko wydaje:)
@up wiesz, że lepiej by było gdybyśmy mieli taki kontakt z naturą? byłoby to zdrowsze i dla ciebie i dla planety.
poza tym wciąż jestem zdania, że ldzie to tępe chuje (vide ty)
poza tym skąd wiesz, że nie napierdalam parę tyg w roku czystego survivalu? nie wiesz.. więc wracaj do ssania swojego napleta

Tak czytam te Twoje marne posty i muszę przyznać, że jesteś nie lada kretynem. Ponapierdalałbyś kogoś? Chyba tego swojego "napleta". Napierdalasz survival? Chyba we własnym pokoju, zapewne w syfie, jaki tam masz... Co jeszcze napierdalasz, że takie teksty piszesz? Klej?
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-15, 13:45
@ Up hehe nie wiesz nic o mnie a ja ci tylkow własna osobę naświetlam i nie wiesz czy razem ze znajomymi nie wyjeżdzam na cale tyg pod namioty gdzie żyjemy z połowu ryb czy też jak już coś trzeba to jakieś ptactwo się upoluje (mam łuk bloczkowy i wiatrówkę no i chyba z 6 wędek) co prawda wyjazdy w ciepłym okresie bo zima jest przejebana na takie zabawy.
możesz mi pozazdrościć bo ja w przeciwieństwie do ciebie mam inne zainteresowania niż komputer szmatko:)
w pokoju mało czasu spędzam, więcej na poddaszu gdzie mam wszystkie instrumenty muzyczne.
stereotypowy internauta nic nie robi tylko siedzi w domu i nie wychodzi na szczęście mam dużo ciekawsze życie niż chocby ty przychlaście i takie posty mnie śmieszą i uświadamiają, że mnie w ramach właśnie stereotypu za chuj nie możesz umieścić.
co do pokoju mam porządek, nie lubię syfu
a jeśli chodzi o survival czy też robinsonade jak zwał tak zwał to polecam choć raz spróbować to może coś ogarniesz bo póki co mało wiesz więc jebie mnie twoja opinia

B. Hicks
Zgłoś
itemeczek 2012-01-15, 15:51 1
Blade ziele napisał/a:

@ Up hehe nie wiesz nic o mnie a ja ci tylkow własna osobę naświetlam i nie wiesz czy razem ze znajomymi nie wyjeżdzam na cale tyg pod namioty gdzie żyjemy z połowu ryb czy też jak już coś trzeba to jakieś ptactwo się upoluje (mam łuk bloczkowy i wiatrówkę no i chyba z 6 wędek) co prawda wyjazdy w ciepłym okresie bo zima jest przejebana na takie zabawy.
możesz mi pozazdrościć bo ja w przeciwieństwie do ciebie mam inne zainteresowania niż komputer szmatko:)
w pokoju mało czasu spędzam, więcej na poddaszu gdzie mam wszystkie instrumenty muzyczne.
stereotypowy internauta nic nie robi tylko siedzi w domu i nie wychodzi na szczęście mam dużo ciekawsze życie niż chocby ty przychlaście i takie posty mnie śmieszą i uświadamiają, że mnie w ramach właśnie stereotypu za chuj nie możesz umieścić.
a jeśli chodzi o survival czy też robinsonade jak zwał tak zwał to polecam choć raz spróbować to może coś ogarniesz bo póki co mało wiesz więc jebie mnie twoja opinia

Tutaj nikt nic o nie wie o kimkolwiek, więc nie spuszczaj sie tak nad tymi postami, bo to jedyna rzecz rzucajaca światło na osobę użytkownika. Twoje są chujowe, więc analogicznie do tego ludzie wiedzą że jesteś przegrańcem i napinaczem, który by tylko napierdalał siedząc 24/7 na sadolu i pisząc takie posty. Chuj kogo interesuje, czy masz porządek w pokoju, czy nie, czy masz łuk czy nie. Jesteś po prostu kolejnym, niemożliwym do uczestnictwa w dyskusji pajacem jak Kodżaki i reszta.
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-15, 15:53 1
Blade ziele napisał/a:

Nie wiem czy wyjeżdżasz, czy gnijesz przed kompem, nie wiem, czy masz porządek w pokoju, nie wiem, czy nie jesteś tylko zwykłym internetowym napinaczem i nołlajfem, generalnie mam to w dupie. Ty wiesz o mnie to samo, czyli nic. Zabawny jesteś tylko dlatego, że sam oceniasz innych na podstawie kilku postów, tak samo sobie każesz wierzyć w nic nie warte słowa. Ja nie będę sie tu produkował, ile mam wędek i czy kiedykolwiek byłem w lesie, bo mi od tego ego nie urośnie. Tobie najwyraźniej rośnie, żałosny typie, musisz opowiadać/wymyślać swoją historię na łamach forum internetowego, by poczuć się lepiej. Wyjdź już i wracaj do lasu
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-15, 15:55
oba Upy:)
nie muszę wymyślać bo nie mam takiej potrzeby:) więc możecie zazdrościć chujki. jak już pisałem jebie mnie wasza opinia:)

B. Hicks
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-15, 16:43
Blade ziele napisał/a:

nie muszę wymyślać bo nie mam takiej potrzeby:) więc możecie zazdrościć chujki. jak już pisałem jebie mnie wasza opinia:)

A myślisz, że nas Twoja dotyka? Porusza? Fakt faktem, że mnie nic "nie jebie" tak jak Ciebie nasze opinie, ale cóż, kwestia gustu
Zgłoś
Thief92 2012-01-15, 17:01
pewnie suka miała okres
Zgłoś
wonski 2012-01-16, 21:23
Gatunek ludzi jest chujowy bo nie strzela laserami z oczu ? Ciekawe czy sperma też wystraszyła by tego lisa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów