Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrójny podbródek + z tej perspektywy dość duże ciało biorąc pod uwagę rozmiar samochodu którym jedzie. Też jestem tego zdania, że ma wielkie cyce bo jest po prostu utuczona. Poza tym w USA większość ludzi jest gruba
Znasz kogoś, którego szwagier był w USA?
Potrójny podbródek + z tej perspektywy dość duże ciało biorąc pod uwagę rozmiar samochodu którym jedzie. Też jestem tego zdania, że ma wielkie cyce bo jest po prostu utuczona. Poza tym w USA większość ludzi jest gruba
Normalny, płaski brzuch, nogi nie są ulane, a cyce nie wiszą sutami do dołu... Potrójny podbrudek? Ona jest po prostu stara i jej skóra wisi, po za tym gdy tak brodę przyciskasz do siebie to możesz mieć i 10 podbrudkow a wcale nie być grubym Zdrowa koieta, z normalnym ciałem. No dobra nie całkiem zdrowa bo na główkę siada, ale takie ciało mogłabym mieć bo ogólnie jestem grubym leniwym szmaciskiem na którego trzeba harpun. Nie musisz mnie już więcej wyjaśniać Miłego
Normalny, płaski brzuch, nogi nie są ulane, a cyce nie wiszą sutami do dołu... Potrójny podbrudek? Ona jest po prostu stara i jej skóra wisi, po za tym gdy tak brodę przyciskasz do siebie to możesz mieć i 10 podbrudkow a wcale nie być grubym Zdrowa koieta, z normalnym ciałem. No dobra nie całkiem zdrowa bo na główkę siada, ale takie ciało mogłabym mieć bo ogólnie jestem grubym leniwym szmaciskiem na którego trzeba harpun. Nie musisz mnie już więcej wyjaśniać Miłego
Weź zobacz na jej łapy. Przecież to taki obleśny ulaniec, że ja pierdole.
Cycki prima sort
Jak dla Ciebie to jest prima sort, to współczuję.
Mam wrażenie, że ona w tej ręce trzyma pumeks
Sam odpowiadasz na własne posty?
Ale tam musi jebać - okna otwarte, szyberdach też
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów