📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ehh, ja tu czekam na wodotryski, 360, supermana, backflipa albo frontflipa, a tu zwykłe jeżdżenie z wykorzystaniem balansu :/ i to ma być pokaz umiejętności. Stary, pierwszy lepszy bmx-owiec takie triki zrobi.
Ja kiedyś jak byłem młodszy, z 14-15 lat miałem założyłem się z kumplami, że pojeżdżę na rampie w zime na łyżwach
Zakład o 2 piwka
Efekt ? 3 kości tam obok barku połamane, 2,5 miesiąca w zbroi
Korzyść : 2,5 miesiąca leżenia w domu, nie chodzenia do szkoły, 2 piwka
Minusy : Nie mogłem uprawiać seksu z moją renatą.
PS. Lewą nie umiem
Zakład o 2 piwka
Efekt ? 3 kości tam obok barku połamane, 2,5 miesiąca w zbroi
Korzyść : 2,5 miesiąca leżenia w domu, nie chodzenia do szkoły, 2 piwka
Minusy : Nie mogłem uprawiać seksu z moją renatą.
PS. Lewą nie umiem
Kto po trzydziestej sekundzie myślał, że zaraz poleci ona tańczy dla mnie?
co wam przeszkadza jak kto chodzi ubrany do danego sportu czy ogólnie po ulicy. wkurwia mnie to. Jak im tak wygodnie jeździć to niech tak jeżdżą, ja pierdole. Dałeś jeden z drugim kase im na te ubrania? nie, to sie odjebcie i zajmijcie swoimi łachami. Jeszcze do szaf będą zaglądać i dyktować kto ma jak chodzić.
nie, nie jeżdżę na desce.
a co do filmiku koleś nic nie pokazał prócz podskoku przy dogazowaniu. Nie wiem, może mu ta pizza zaszkodziła.
nie, nie jeżdżę na desce.
a co do filmiku koleś nic nie pokazał prócz podskoku przy dogazowaniu. Nie wiem, może mu ta pizza zaszkodziła.
SkoQ, 10 lat temu i więcej to jeździli w spodniach do kolan i dresiarze (i inna patologia) nazywali te spodnie "zasrańcami". Więc jak ktoś jest biednym intelektualnie śmieciem to zawsze do czegoś się dojebie. Ogólnie to śmieszne, najbardziej jadą z "innymi", tępe kurwy spod bloku, które nie mają motywacji ani ambicji żeby zrobić cokolwiek ze swoim życiem. Śmieci po prostu, albo robaki.
po tytule wnioskuje że swój do swojego ciągnie
Nie dość że pedalska muza to też nic koles nie pokazał...zatem chuj mu do ryja.
Nie dość że pedalska muza to też nic koles nie pokazał...zatem chuj mu do ryja.
Garota ja u siebie nie widziałem żadnego trendu, masz deskę, i dobrze nią kręcisz to jesteś w parku kimś, choćbyś jeździł w samych majtach. A teraz częściej gnojków widzę lansujących się na deskę, więcej z nią łazi po mieście niż jeździ, tu tam sram z deską, tylko nie do parku, bo po chuj do parku jak ich tam nikt nie widzi ? To samo niestety można powiedzieć o niektórych motocyklistach, więcej stania pod MC'donaldem albo galerią niż jazdy po winklach... No ale są skejci i pedały, tak jak są motocykliści i pozerzy...
Pedały w rurkach raczej nie ogarną sprzęgła, gazu i FB (foot brake) przy takim momencie.
Skilla gość ma.
Skilla gość ma.
Pedały w rurkach taczej nie ogarną żadnego sportu..
Co, bmx jest ekstremalny? Kurwa?
Widziałem jęki tych pedałów bo zadrasnęli sobie nogę, i podrapali dżinsy za 400zł.
Zapraszam na freeride, gdzie ludzie nie płaczą nad złamaną nogą, a prędkości to 50kmh...
Co, bmx jest ekstremalny? Kurwa?
Widziałem jęki tych pedałów bo zadrasnęli sobie nogę, i podrapali dżinsy za 400zł.
Zapraszam na freeride, gdzie ludzie nie płaczą nad złamaną nogą, a prędkości to 50kmh...
Jakież to piękne, jak pedały w rurkach próbują teraz w komentarzach coś skrobać.
@nopel
Ból dupy jak stąd do Władywostoku, ziomki na skateparku zhejtowali Twojego komunijnego duala więc postanowiłeś zostać drugim Joshem Benderem skacząc z kretówek w parku? BMX nie jest esktremalny? Z chęcią zobaczę jak na sztywnym rowerku ładujesz tróje z kilku metrów na płaskie...
Ból dupy jak stąd do Władywostoku, ziomki na skateparku zhejtowali Twojego komunijnego duala więc postanowiłeś zostać drugim Joshem Benderem skacząc z kretówek w parku? BMX nie jest esktremalny? Z chęcią zobaczę jak na sztywnym rowerku ładujesz tróje z kilku metrów na płaskie...
Ból dupy? Nie, ja tam xiarzom nie zazdroszczę. Co najwyżej temu Motocykliście.
Komunijnego duala... Ech, widać że bmxiarz. Powiedz mi o swoich jeansach za 400zł, albo o x'ie za 3k.
"Nie sprzęt a technika czyni z ciebie zawodnika". A może i troche przesadziłem, na x'ie też da się trochę rzeczy bardziej ekstremalnych porobić, ale to co reprezentują 13 latkowie na skate parkach, nie wykaracza poza "ja mam takie buty, podziwiaj!" Może i są jacyś profesjonaliści. Niemniej spójrz jak wyglądają zawody w fr, a jak te bmxowe.
PS: Nawiązując do "komunijnego duala" - skąd wiesz czym latam?
Komunijnego duala... Ech, widać że bmxiarz. Powiedz mi o swoich jeansach za 400zł, albo o x'ie za 3k.
"Nie sprzęt a technika czyni z ciebie zawodnika". A może i troche przesadziłem, na x'ie też da się trochę rzeczy bardziej ekstremalnych porobić, ale to co reprezentują 13 latkowie na skate parkach, nie wykaracza poza "ja mam takie buty, podziwiaj!" Może i są jacyś profesjonaliści. Niemniej spójrz jak wyglądają zawody w fr, a jak te bmxowe.
PS: Nawiązując do "komunijnego duala" - skąd wiesz czym latam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów