Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny ten płot taki trochę chujowy, dobrze że chociaz służby szybko reagują i ich wyłapują
Robiła go firma zarejestrowana na obajtka nawet po nipie znajdziesz.
Bardzo sprawni jak na kobiety i dzieci. Ciekawe jak przed kulami by spierdalali.
Baćko wpierw puszczał kobiety i dzieci, dopiero później zmienił taktykę na dobrze wyszkolonych bandytów.
[ Dodano 2024-07-24, 23:26 ]
A czy nasi nie mogliby porozmieszczać min p/piechotnych po naszej stronie? Teoretycznie pytam dla siostry kolegi szwagra.
Nie mogą — przynajmniej dopóki Polska nie wypowie Traktatu Ottawskiego który zabrania używania i posiadania min. Ale jest nadzieja: z pokrewnego traktatu o bombach kasetowych właśnie Litwa się wycofała.
Genialne!
Baćko wpierw puszczał kobiety i dzieci, dopiero później zmienił taktykę na dobrze wyszkolonych bandytów.
Nie mogą — przynajmniej dopóki Polska nie wypowie Traktatu Ottawskiego który zabrania używania i posiadania min. Ale jest nadzieja: z pokrewnego traktatu o bombach kasetowych właśnie Litwa się wycofała.
Taktytka z minami była by świetnia zrobić pole minowe jebnąć znaki, jak zdechnie brudas to chuj znim to nie nasz problem że nie umie czytać po Polsku.
Jak już Tusk zdrajca narodu oddaje Ukrainie prąd za darmo to mógłby chociaż użyć tego ogrodzenia jako przewodnika....
Twój ten prąd? Dużo ci go zabrał, że tak jęczysz?
[ Dodano: 2024-07-24, 23:58 ]
Myślę, że raczej kobiet i dzieci zabrakło bo się boją. Dowód, że odstraszanie jest skuteczne, ale jeszcze za mało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów