Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim użyje go jako przewodnika musi skupić się na posprzątaniu gówna po was 😉
Nie rozumiem tego, że jak jedni zaczynają temat kurew z opozycji, to inni zamiast przytaknąć, bo ktoś powiedział na ich temat prawde, od razu sugeruje danej osobie, że musi być razem z tymi po teoretycznie drugiej stronie. Przecież to jedne i te same kurwy są, tylko teraz przesunęli stołki do swoich kolegów. Fajnie, że porobili komisje śledcze, ale dobrze wiemy, że o ile ktokolwiek pójdzie siedzieć, to będą to jakieś ich sekretarki lub jakieś mniejsze nazwisko. I tak od zawsze. Tusk jest zdrajcą tylko ciężko się zdecydować czy bardziej ciągnie ruskim, czy obciąga niemcom, chociaż oba te narody i tak zawsze się dogadają. Poprzednie zdanie nie zmienia faktu, że karakan też ma najebane we łbie i kreuje się na don corleone. Obaj powinni na tej samej gałęzi skończyć.
Chuj w dupska uśmiechnięci fajnopolacy. Wybieracie sobie ludzi co są w stanie rozjebać wam kraj aby tylko dostać sie do koryta. Kurwa tyle tępaków żyje w tym kraju.
Sugerujesz, że chcą go rozebrać? Spałeś przez ostatnie trzy lata?
Sugerujesz, że chcą go rozebrać? Spałeś przez ostatnie trzy lata?
Sugeruje że wybrali se ludzie rząd który glosował przeciwko stawianiu tego muru i skarżyli sie do brukseli że takie cos ma powstać. Wszędzie pierdolili jaki to drogi plot chca stawiać a teraz chcą go "ulepszyć za 5 razy większą kwotę(choć ja nie wierzę że cos powstanie za ich kadencji) Byli i tacy co straszyli przed wyborami że to rozbiorą. Śmiac mi sie chce z tych głupków co glosowali na ta bande zjebow.
Pis przynajmniej w opozycji nie prowadzi takiej zjebanej gry żeby utrudniać ochrone granic.
Jeszcze półtorej roku i sie przekonacie co to uzbrojeni czarnuchy i araby na ulicach pakcik wjedzie jak na białym koniu.
Plot jest jaki jest kazdy widzi, jak na te pieniądze i możliwości czasowe to i tak dobrze że jest. Współczuje tym co musza tam pilnować tego syfu bo prokurator i żandarneria tylko czeka jak tylko nadazy sie okazja aby dojebać żołnierzowi za byle co. Za Błaszczaka przynajmniej nie karali żołnierzy za obrone granic.
Widocznie Polsce sie nalezy wpierdolenie kilku milionów czarnuchów aby odpokutowali za inne kraje co kolonizowali afryke.
Jakby tak ktoś zrobił na granicy Korei to szybko by ujrzał Raj
[ Dodano: 2024-07-25, 16:47 ]
Sugeruje że wybrali se ludzie rząd który glosował przeciwko stawianiu tego muru i skarżyli sie do brukseli że takie cos ma powstać. Wszędzie pierdolili jaki to drogi plot chca stawiać a teraz chcą go "ulepszyć za 5 razy większą kwotę(choć ja nie wierzę że cos powstanie za ich kadencji) Byli i tacy co straszyli przed wyborami że to rozbiorą. Śmiac mi sie chce z tych głupków co glosowali na ta bande zjebow.
Pis przynajmniej w opozycji nie prowadzi takiej zjebanej gry żeby utrudniać ochrone granic.
Jeszcze półtorej roku i sie przekonacie co to uzbrojeni czarnuchy i araby na ulicach pakcik wjedzie jak na białym koniu.
Plot jest jaki jest kazdy widzi, jak na te pieniądze i możliwości czasowe to i tak dobrze że jest. Współczuje tym co musza tam pilnować tego syfu bo prokurator i żandarneria tylko czeka jak tylko nadazy sie okazja aby dojebać żołnierzowi za byle co. Za Błaszczaka przynajmniej nie karali żołnierzy za obrone granic.
Widocznie Polsce sie nalezy wpierdolenie kilku milionów czarnuchów aby odpokutowali za inne kraje co kolonizowali afryke.
Za Błaszczaka też karali za inne przewinienia. Kontrole/skw I inne zjeby które czekają na Twoj błąd
[ Dodano: 2024-07-25, 18:00 ]
Wstyd wam już się przyznać do rudego huja?
Fajny ten płot taki trochę chujowy, dobrze że chociaz służby szybko reagują i ich wyłapują
Tylko co z tego. Kolega pracuje w SG w oddziale przy granicy, to ci których złapią, wiozą na placówkę, spisują dokumenty i potem wypuszczają. I nikt nad takim dalej kontroli nie sprawuje, chodzi sobie ciapak wolno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów