📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lala napisał/a:
Jebać jeżdżących przecinakami.
Gdy przeczytałem Twoją wypowiedź na myśl przyszła mi ta fotka...
pewnie oczywiscie mijaj z prawiej z lewej tylko miej juz strune na szyi przywiazana do kierownicy zeby ci ten tepy łeb ujebalo jak jezdzic nie umiesz
Kurwa... Kibole i tacy 'rajderzy'... Jak ja bym chętnie to wszystko wytłukł. Pierwszych widziałbym najchętniej pałowanych i deptanych przez policje. Bo w dupie mam to ich gadanie o "brutalności policji". A drugim zafundowałbym akcje "zapierdala? Widzisz w lusterku? Zajedź drogę!". Już przez jednego chuja wahacze rozjebałem bo na rondzie szybciej mu było w lewo i na krawężnik wjechałem. Teraz chuja! Nie podaruje. Niech mi w dupe wjedzie, zdechnie albo inwalidą zostanie ale mi przynajmniej z OC naprawę pokryją. Nie zamierzam inwestować skurwysynom w ich sporty. A wujek 2 lata temu dzięki takiemu leszczowi wymienił starego kadeta na vectre (miało iść na złom, a tu takie szczęście)
Nie żałowałbym samochodu, żeby zajechać mu drogę.
nie ma organów nie ma piwa , nie ma pierdolnięcia nie ma piwa , jest szybkość i ryzyko jest piwo
rekin_stg napisał/a:
Na 99% ghost rider, koleś ze Szwecji dość znany wśród moto fanów.
Nie na 99, a na 100% Polecam poszukać z nim innych filmów w sieci- bo nie tylko na motorach śmiga. Naprawdę przyjemnie się ogląda.
Z takim stylem jazdy koleś może popierdalać w czepku pływackim. Jeden chuj
TO jest GhostRider, a przynajmniej tak się gościu nazwał. Policja nie wie o nim nic. Jest pełno filmików jak ucieka przed psami po mieście i robi to celowo. Ponoć kiedyś ścigał się zawodowo, lecz teraz bawi się w to na emeryturze. Szacun dla niego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów