Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zna życia kto nie miał lodzika podczas jazdy
nawet tak nie pisz bo tu 90 % pomyśli, że ściemniasz. Naprawde społeczność tego portalu już samo w sobie zakodowała, że użytkownik sadola nie może czegoś takiego przeżyć gdzie w normalnym związku to zwyczajna akcja podczas weekendowego wyjazdu
poker better than lifeNeandertalczycy z sadola, jak wiecie ruchanie się w przestrzeni publicznej jest niezgodne z prawem i tu nie chodzi o zazdrość. A nawet pomijając to jest to zezwierzęcenie, więc jak chcecie się zniżyć do poziomu małp to proszę bardzo. Ludzie kulturalni i inteligentni nie prują się byle gdzie. Ostatnio był filmik gdzie jeden menel zapina drugiego nieprzytomnego na osiedlu i im kamerzysta przeszkadzał, też stuleja i zazdrośnik? socjale i patola mnoży się bylegdzie nie myśląc o konsekwencjach
mogłeś się przynajmniej nie odzywać, bo żeś się tylko ośmieszył
Też się tak jeździło. Pozdrawiam Was, dziewczyny, zarówno Ty E., jak i Ty K. byłyście nieocenionym dopalaczem w trakcie jazdy
Moja lubiła jeszcze zabierać moją prawą rękę i się nią bawiła.Dobrze, że automat był. A teraz jest gruba i ma wyjebane na wszystko. I nie mówię o ręce.
Moja lubiła jeszcze zabierać moją prawą rękę i się nią bawiła.Dobrze, że automat był. A teraz jest gruba i ma wyjebane na wszystko. I nie mówię o ręce.
współczuje hodowli takich kaszalotow na chacie.
Nie zna życia kto nie miał lodzika podczas jazdy
żebyście się rozjebali jadąc jak ci 2 raz będzie fajfusa opierdalała to może się nauczycie. Szkoda że nie macie tesli bo pewnie byście się jebali jadąc xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów