niecierpliwi mogą przewinąć do 2'00
niecierpliwi mogą przewinąć do 2'00
Kurwa " jazda na motocyklu "!!
Chcecie pojeździć na motorze to sobie na pralkę usiądźcie..
Ale mimo wszystko daje piwo, nikomu się nic nie stało więc o to chodzi
@Up
No i na co to dajesz ? większość motocyklistów wiedzą co mają wewnątrz, i zaskoczę Cię, większość motocyklistów [w moim gronie] zawsze ma przy sobie oświadczenie woli że podczas nagłej śmierci jego narządy trafią od razu do kogoś kto ich obecnie potrzebuje żeby uratować komuś życie. Pewnie i tak większość organów motocyklistów trafia do takich jak Wy, co patrzą na nas z pogardą i nazywają Nas dawcami, tylko dla tego że sami czegoś nie potrafią i nigdy nie doznają radości z jazdy na motocyklu.
Ps. Do wszystkich Tych co zaczną mi tutaj mówić że w Polsce oświadczenie woli nie jest potrzebne. Naprawdę ? :O
Tylko że bez niego zanim jakiś kawałek ciała po zmarłym trafi na stół operacyjny, musi wyrazić zgodę rodzina a to czasem naprawdę długo trwa, a tak to ciach mach i już gotowe.
Ja też noszę przy sobie oświadczenie dotyczące przeszczepu organów... i co z tego? Rozumiem, że takie oświadczenie, według Twojego toku rozumowania, zezwala na bezmózgową jazdę? Ja nie kwestionuję radości płynącej z jazdy na motocyklu... Jednakże są do tego przewidziane inne miejsca - takie jak tory wyściwgowe czy lotniska. Nie jestem osobą, która jeździ 50km/h w mieście, ale też nie zapierdalam 150km/h... Wszystko w granicach rozsądku. Nie wciskam się na chama między samochody tylko dlatego, że jestem węższy... Jeżeli Tobie i Tobie podobnym idiotom życie nie miłe, zapierdalajcie ile fabryka dała... ale jak przy okazji potrącisz niewinnego człowieka, to licz się z tym, że znajdą się takie osoby jak ja, które nie będą cekały na przyjazd policji tylko same wymierzą sprawiedliwość napierdalając Cię w połamany kręgosłup.
Widzę czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Podaj mi fragment gdzie napisałem że jak się ma oświadczenie woli to można zapierdalać ?
O tym oświadczeniu dałem do tego zdjęcia co dał powyżej mojego postu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów