Kierowca NASCAR Jeff Gordon podał się za osobę szukającą nowego auta. Nie mogło zabraknąć emocjonującej jazdy próbnej i sprzedawcy na siedzeniu pasażera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Wy tu się śmiejecie, ale jak kupowałem auto i gość z tej firmy przewiózł mnie na jeździe próbnej, to mi mowę odjęło i nie chciałem z nim wracać. Uczciwie muszę przyznać, że miał ogromne pojęcie o prowadzeniu samochodu, a ja próbując to powtórzyć rozwaliłbym się na pierwszym zakręcie. Fajnie, że są jeszcze ludzie podchodzący do pracy z pasją.
PS.
Kupiłem auto u nich w firmie.
PS.
Kupiłem auto u nich w firmie.
a mowia,ze ci kierowcy z nascar to zadni mistrzowie kierownicy...
Camaro! :3
Pytanie do znawców- Co jest lepsze jeśli chodzi o muscle car: Camaro, Mustang czy Challenger?
Pytanie do znawców- Co jest lepsze jeśli chodzi o muscle car: Camaro, Mustang czy Challenger?
do tych co myślą, że NASCAR to tylko owale:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów