Karol się w tańcu nie pierdolił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Karol się w tańcu nie pierdolił.
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Pie-sse napisał/a:
I dzieki twojej starej tez… kurwa debil
Ale kurwa tu lewaków się narobiło. Idź zbieraj szczaw mordo obesrańcu.
mówi się że JPII taki święty to nie był. Był pewnego rodzaju nadzieją, jaką Polskie goje oczekują, żyć nadzieją na lepsze a i tak sa rozgrywani i ujebani w kredytach, nieświadomi niewolnicy zachodu. Jak nie Jan to Lech, Kwachu teraz Tusk - PONOWNIE kurwa
Kurwy które sraja w swoje gniazdo powinny zostać skazane. Jan Paweł 2 tworzył jedność i parował ludzi. Przyznać się, kto widział tego człowieka choć raz na żywo?
Spar1988 napisał/a:
morda lewacki pomiocie, gdyby nie regan i jp 2 byś dalej pod komunizmem siedział.
Jedna z największych bredni jakie tu czytałem.
[ Dodano: 2024-11-28, 20:44 ]
Sramnakoranostrymkebsem napisał/a:
Jan Paweł 2 tworzył jedność i parował ludzi.
To jest po polsku ?
Spar1988 napisał/a:
Odpierdolić się od Papieża ścierwa młode
A co tęskno ci za czasami, jak cie dymał wojtyłek jeden ? 😂
Pewnie jesteś coraz bardziej spier***lony na stare lata..
Nie ma litości dla pedofili i nigdy nie będzie ha tfu!
Netrunner napisał/a:
Ale kurwa tu lewaków się narobiło. Idź zbieraj szczaw mordo obesrańcu.
Lewak ci sie spuscil do ryja, nie wpierdalaj sie jak nie wiesz o co chodzi cwelu
rakaniczo napisał/a:
Jedna z największych bredni jakie tu czytałem.
To jest po polsku ?
To jest po 4 piwach.
Spar1988 napisał/a:
O widać kto lizał bitą śmietanę papajowi z kolan
weźsięogarnij napisał/a:
to trolle, szkoda na nich czasu,
oni zarabiają pisząc i prowokując
Gdzie moge odebrac swoje pieniadze?
Spar1988 napisał/a:
to taka debilna moda. niestety to pokolenie młodzieży jest już stracone. Co gorsza nie widać w ani dalszej ani bliższej perspektywie jakiejkolwiek poprawy. Dzisiejsze dzieci nawet nie wiedzą jak zaadresować poprawnie list. Więc co mogą wiedzieć o jednym z najważniejszych Polaków w naszej historii?
Wiewór napisał/a:
ty akurat dobrze wiesz , tylko głupa udajesz , raczej, chyba że się mylę, ale
twoje posty od lat obserwuję i myślę, ze sporo zarobiłeś już
[ Dodano 2024-11-29, 23:11 ]
Wiewór napisał/a:
mam też nadzieję, że jak żywisz się pisząc na Sadolu,
to cipa nie jesteś i zrobiłeś wpłatę na konto portalu,
tak , nawiasem mówiąc
Adiczek napisał/a:
Chuj wam w dupę spierdolone lewaki, na chuja złodzieja Tuska czy tam kaczora zrób mema ale od papieża się odpierdol
A dlaczego mają się odpierdolić od satanisty? Ta klika, to lewacka szajka, która trzyma pedofilów, pedałów i inne barachło. Kościół ma tyle wspólnego z Bogiem ile prostytutka z cnotą.
@Spar1988:
Jak lubisz jak cię sukienkowcy po jajkach dotykają, to się z nimi obmacuj szmaciarzu. Za ukrywanie pedofili kij mu w ryj...
Spar1988 napisał/a:
Jak lubisz jak cię sukienkowcy po jajkach dotykają, to się z nimi obmacuj szmaciarzu. Za ukrywanie pedofili kij mu w ryj...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów