To na co wielu z nas czeka podczas oglądania Base Jumpingu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W tym wypadku na moście (śmiertelnym) to Corliss leciał za gościem, który zginął. Na YT widziałem wywiad, w którym o tym opowiadał.
2 kostki to chyba złamał w tym skoku (2:50, nie chciało mi się przycinać, bo spoko muza:D)
A tutaj wywiad z yt o tym skoku, pod filmikiem napisali: "Jeb Corliss escaped table mountain with just a couple of broken ankles, a broken fibula, a torn ACL and a huge gash in his leg. Not bad!"
A tutaj wywiad z yt o tym skoku, pod filmikiem napisali: "Jeb Corliss escaped table mountain with just a couple of broken ankles, a broken fibula, a torn ACL and a huge gash in his leg. Not bad!"
jak nie masz głowy to chodzenie po chodniku jest niebezpieczne. a skakanie to skakanie - kto spróbuje ten wie co to jest!
@ soban2100
Robię to samo 6 lipca prawko na A, potem Kawasaki ZZR 600, ale na kamerki i inne duperele nie starczy, muszę alarm dokupić, przegląd zrobić na wszelki wypadek, opłacić parking, itp.
Ale piwko za motocyklomanię.
Co do filmiku to niech autor przeczyta czym jest base jumping..
Robię to samo 6 lipca prawko na A, potem Kawasaki ZZR 600, ale na kamerki i inne duperele nie starczy, muszę alarm dokupić, przegląd zrobić na wszelki wypadek, opłacić parking, itp.
Ale piwko za motocyklomanię.
Co do filmiku to niech autor przeczyta czym jest base jumping..
Ależ pięknie przypierdolił.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów