Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, wiem to Sadol etc... Jednak wkurwia mnie jak żółty skurwiel, 10 x mniej wart niż stonoga, znęca się nad zwierzakiem. Oni w tych skurwiałych genach mają więcej gówna niż murzyni chyba. Ha, tfu!
Wszystkie ścierwa co się tu cieszą z krzywdy niewinnego psa, żeby się komentarzem przypodobać obecnym tu zjebom życzę wielkich cierpień . I będę się modlił o to każdego dnia .
Wiem, wiem to Sadol etc... Jednak wkurwia mnie jak żółty skurwiel, 10 x mniej wart niż stonoga, znęca się nad zwierzakiem. Oni w tych skurwiałych genach mają więcej gówna niż murzyni chyba. Ha, tfu!
Bronił swojego darmozjada przed agresorem. Patelnia już nagrzana.
[ Dodano 2024-11-24, 00:52 ]
i już tya lubie
Jeśli popierasz takie akcje, to podaj adres. Pogadamy sobie, freaku... No chyba że jesteś zwykłą pizdą, piszącą brednie zza monitorka w które sam nie wierzysz, a wszystko to tylko i wyłącznie dla kilku wirtualnych piw i krótkiego pierdu atencji.
nie no, bez przesady. Jednak skośni budują cywilizacje, nie pluj na cos, co sami tworzymy. Może i wypaczona , ale od razu ze gorszy niż murzyn? Serio?
Ojojoj, ajwaj, wszystko będzie dobrze. Weź głęboki wdech i masz tu na uspokojenie bo widze ze zabłądziłeś
nie zesraj się
Jak by wybuchła wojna z Chinami to z przyjemnością zajął bym się utylizacją ludności cywilnej
Jakby wybuchła wojna to twój czas przewidziany przez wojsko na froncie przy regularnym starciu to 4 godziny. Więc trzymałbyś swoje kichy w łapach zjebie genetyczny zanim byś zaczął zajmować się jak to mówisz ludnością cywilną. Na tym portalu przydałaby sie podgląd służb żeby takich zjebów jak ty wysyłać na badania psychologiczne. Są bym ci kurwo wiwisekcje zrobił.
nie zesraj się
Ja pierdolę... Skąd wy się bierzecie pojeby? Powiedział co wiedział i chuj z tego wyszło.
Przecież się nie znęcał. Kopa zajebał tylko..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów