Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na prawdziwym sadolu takie akcje powinny byc propsowane
Kopanie kogoś po ryju z powodu piłki nożnej to szczyt pedalstwa. Podobnie jak używanie słów typu "propsowanie"
tutaj 9/10 to same pizdy a sadol to drugi kwejk, wylegarnia społeczniarskich ciot.
A co my możemy na to poradzić? 9/10 tutaj to kibice piłki nożnej.
"hehe, bohaterowie, mają wartości, buk chonur łojczyzna".
Kopanie kogoś po ryju z powodu piłki nożnej to szczyt pedalstwa. Podobnie jak używanie słów typu "propsowanie"
A co my możemy na to poradzić? 9/10 tutaj to kibice piłki nożnej.
Obrazek
Twój obrazek pokazuje Twój mentalny poziom
Skoro Sadistic ma takich moderatorów jak Ty to teraz się nie dziwie dlaczego taki poziom panuje na tej stronie
Inna sprawa, jak bardzo trzeba miec smutne życie by mieć 32 lata, byc moderatorem na gimbusiarskiej stronie i miec 4000 postów
Ciekawe...
Twój obrazek pokazuje Twój mentalny poziom
Skoro Sadistic ma takich moderatorów jak Ty to teraz się nie dziwie dlaczego taki poziom panuje na tej stronie
Uderz w stół...
Rozczaruję cie, ale poziom nie wynika z jakości moderacji. Jest natomiast wprost proporcjonalny do stężenia gender rurkowców w jajogniotch (czyt. kibiców piłki nożnej) na jeden topic.
Inna sprawa, jak bardzo trzeba miec smutne życie by mieć 32 lata, byc moderatorem na gimbusiarskiej stronie i miec 4000 postów
Każdy wiek jest dobry żeby móc się ponabijać z takich matołów jak ty.
Pewnie doszedł do wniosku, że nie warto dać się bić dla nazwy, barw czy innego klubowego gówna.
"Inna sprawa, jak bardzo trzeba miec smutne życie by mieć 32 lata, byc moderatorem na gimbusiarskiej stronie i miec 4000 postów"
A jakim trzeba być zjebem, żeby bić kogoś za to, że kibicuje innej drużynie?
Jebać was i te wasze kluby.
jebać gks ruch możecie mi obciągnąć, na serio jakim trzeba być degeneratem żeby tak robić..
Uderz w stół...
Rozczaruję cie, ale poziom nie wynika z jakości moderacji. Jest natomiast wprost proporcjonalny do stężenia gender rurkowców w jajogniotch (czyt. kibiców piłki nożnej) na jeden topic.
Każdy wiek jest dobry żeby móc się ponabijać z takich matołów jak ty.
uważaj mordeczko bo Cię ADRIANO92 dojedzie z ziomkami i będziesz miał zdziwioną minę, nie takie akcje on już odstawiał, tak się go boję, że na wszelki wypadek zamknę się w piwnicy z zapasami żywności :<
Chłopaczku, jak jesteś taki kozak to udostępnij swoje dane osobowe. Jakieś szalone osoby z mentalnością psychopaty, z rożnych forów i chanów pewnie się zainteresują. W internecie to i ja se mogę być Brucem Lee i Chuckiem Norrisem. Poza tym podaj mi przepis na wykrycie osoby po IP, bez udziału policji i bez danych dodatkowych typu zdjęcia okolicy. Inwigilację sieci można prowadzić na poziomie zawartości, adresata i nadawcy pakietów. Wystarczy, że komunikacja jest nie bezpośrednia, po drodze jest usługodawca(proxy), który spełnia zlecenia klienta i niechce podawać adresów klientów- nie do wykrycia bez wsparcia policji.
Adrian92,
Chłopaczku, jak jesteś taki kozak to udostępnij swoje dane osobowe. Jakieś szalone osoby z mentalnością psychopaty, z rożnych forów i chanów pewnie się zainteresują. W internecie to i ja se mogę być Brucem Lee i Chuckiem Norrisem. Poza tym podaj mi przepis na wykrycie osoby po IP, bez udziału policji i bez danych dodatkowych typu zdjęcia okolicy. Inwigilację sieci można prowadzić na poziomie zawartości, adresata i nadawcy pakietów. Wystarczy, że komunikacja jest nie bezpośrednia, po drodze jest usługodawca(proxy), który spełnia zlecenia klienta i niechce podawać adresów klientów- nie do wykrycia bez wsparcia policji.
właśnie przeglądałem jego posty i też miałem pisac, żeby się ujawnił, pokazał jaki to z niego harpagan, w wiekszości jego wypowiedzi to niestety: "wyzywanie społeczności sadola od ciot"
no ale jak on to twierdzi lepiej zalatwić sprawe tłukąc się po ryju zresztą co on wie o starym sadolu
W intenecie możesz być kim chcesz, ale to dopiero prawdziwe życie weryfikuje to, kim naprawdę jesteś - w jego przypadku pizdą.
moderatorem na gimbusiarskiej stronie
Nie ma to jak samozaoranie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów