📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jbone napisał/a:
te dzieci mają po 5 lat albo więcej. 500+ jest od 2016 więc co ty pierdolisz patolu,spytaj najpierw matkę kto ją rżnął i gdzie ty miałeś poczęcie?
patolu? hahha
Cytuję twój komentarz " .....spytaj najpierw matkę kto ją rżnął i gdzie ty miałeś poczęcie?"
Pomijając emotikon, który specjalnie został użyty w moim komentarzu.
Sebix przemówił do ludu!
Ehh... zrób wszystkim przysługę i usuń tu konto. Bajo!
Cruzon napisał/a:
Ja to uwielbiam takich ludzi gdzie wszędzie wmieszają politykę. Mam wyjebane na to czy ten program jest dobry czy nie , ale nie ma to jak łączyć gnoi od ~7 do nastu lat z programem który jest od 2016r. Kurwa lubię to !
Po piwach widzę że takich ameb jest więcej...
A ja lubię takie posty i piwkuję, bo ładnie wkurwiają ludzi
Nikt na wasze emerytury jebał nie będzie, zdychajcie z głodu frajerzy.
A potem na policji , nie bijcie mnie powiem wszystko!
te dzieci mają po 5 lat albo więcej. 500+ jest od 2016 więc co ty pierdolisz patolu,spytaj najpierw matkę kto ją rżnął i gdzie ty miałeś poczęcie?
dlatego ty do wszystkich na osiedlu mówisz grzecznie "Dzień Dobry", bo chuj wie z której klatki/spód którego kontenera jest twój tatko. Jebany patus się zdenerwował, bo mu grupę społeczną obrażają.
Dobra chuj, jednak jestem za aborcją. I jeszcze sterylizacją dla pewności dla przygłupich rodziców.
chili-chili napisał/a:
ooo spuścizny 500+ przemówiły
500+ istnieje od 01.04.2016 r. to też spuścizny 500+ mają3 lata ....
~chili-chili napisał/a:
ooo spuścizny 500+ przemówiły
No te dzieci urodziły się za czasów Tuska także wiecie czyja to wina
Kondomy były dziurawe
Sadic napisał/a:
Beka z 500+ -ów już nie jest śmieszna.
Oczywiście, że jest.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów