Piesek wykitował
Piesek wykitował
Kupujesz rasowego za 3tyś zł a on odpierdala coś takiego na pierwszym spacerze, 7tyś w operację u weterynarza i słyszysz że nie przeżył. Najszybciej i najchujowiej wydane 10tyś zł.
Mam psa rasy, które kosztują 5-8k zł i więcej. Na jednej grupie na FB czytałem niemal identyczną historię. Kupili szczeniaka, wyjebał się ze schodów i połamał miednicę, przeszedł operację za 5k zł a i tak za chwilę musieli go uśpić.
psyhepl napisał/a:
słyszałem o takich przypadkach, że psy też popełniają samobójstwo
Most Overtoun.
Psy regularnie popełniają tam samobójstwo.
Cytat:
W latach 50. XX wieku zauważono, że z mostu Overtoun w niewyjaśnionych okolicznościach zeskakują psy. Świadkami większości z tych zdarzeń są właściciele zwierząt. Oficjalnie stwierdzono 50 przypadków zeskoczenia przez psy z mostu, a nieoficjalne źródła mówią o liczbie ponad 600 przypadków. Zwierzęta po zeskoczeniu z mostu często ginęły, ponieważ spadały w kilkunastometrową przepaść. Rasy psów, które najczęściej ginęły w wyniku zeskoczenia z mostu to: labradory, collie i retrievery. Zdarzało się również, że psy przeżyły skok z mostu i po powrocie na most skakały ponownie w przepaść. Czworonogi zeskakują tylko w jednym miejscu na moście.
Mam psa rasy, które kosztują 5-8k zł i więcej. Na jednej grupie na FB czytałem niemal identyczną historię. Kupili szczeniaka, wyjebał się ze schodów i połamał miednicę, przeszedł operację za 5k zł a i tak za chwilę musieli go uśpić.
Pfff. Mam dwóch nastolatków, co roku po sztuce iPhona i to w pro max, nie można uśpić, bo to zdrowe jak konie.
Nie mów nic o chujowo wydanych pieniądzach.
słyszałem o takich przypadkach, że psy też popełniają samobójstwo
Jakby Ci wegańskx Julkx zrobiłx adopciny, to też byś popełnił samobójstwo.
Pfff. Mam dwóch nastolatków, co roku po sztuce iPhona i to w pro max, nie można uśpić, bo to zdrowe jak konie.
Nie mów nic o chujowo wydanych pieniądzach.
Trzeba było wychować w innych wartościach xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów