18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Jebniecie pieszego w Gdansku
kam15 • 2012-11-09, 20:07

"Złamanie nogi, uraz kręgosłupa i ogólne potłuczenia. Ze szpitala szybko nie wyjdzie. 18-letni chłopak wracał ze szkoły do internatu, gdy został potrącony przejściu na pieszych. Jedyne co pamięta, to pomoc osób, które się po wypadku zatrzymały."
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
q................0 2012-11-10, 13:00
KHAKER napisał/a:

A ja mam pytanie ... czy ich kurde nie stać na dyski twarde, żeby można było nagrywać w rozdzielczosci HD?

Godzina filmu HD (1080p), to jakieś 8GB na dysku. Standardowo przetrzymuje się nagrania przez tydzień.
Czyli (8GB)*(24 godziny)*(7 dni) = 1344GB
I niech to będzie tylko jedna z np. 20 kamer.

Cytat:

Obróbka graficzna tego materialu z rok im zejdzie lub nawet sie nie uda albo po prostu nie chcą.

Za dużo CSI
Zgłoś
dagins 2012-11-10, 13:31 1
Widać, że to dopiero padawan, bo jeszcze niezbyt dobrze opanował moc i zdołał zatrzymać tylko jeden z dwóch samochodów.
Zgłoś
a................0 2012-11-10, 14:36
0:18 babka już biegła na pomoc, ale szybko zauważyła, że bez buta ani rusz
Zgłoś
m................t 2012-11-10, 15:38 1

z innej perspektywy
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-10, 18:31
uyvu napisał/a:

Co to za ulica?

taka zwykła no asfaltowa można powiedzieć bitumiczna nawet
Zgłoś
solteck 2012-11-10, 19:32
but poleciał...
Zgłoś
perun88 2012-11-11, 9:48 80
I believe I can fly...

..."Na nagraniu widać, jak chłopak skinięciem głowy dziękuje kierowcom za przepuszczenie go i wchodzi na pasy. Chwilę później zza samochodu z pełną prędkością wyjeżdża jednak drugi. Pieszy nie ma już nawet szansy, by uskoczyć. Wylatuje w powietrze i upada kilka metrów dalej.18-latek trafił do szpitala. Ma złamaną nogę i uraz kręgosłupa"
Zgłoś
vipek18 2012-11-11, 10:21 17
But mu spadł a jednak przeżył... Na Polaków to nie działa ^^
Zgłoś
WIKOL123 2012-11-11, 10:30 1
Na tych pasach ciężko się przebić na drugą stronę, jedna osoba się zatrzymuję a kierowcy z innych pasów przeważnie mają to gdzieś.
Zgłoś
l................1 2012-11-11, 11:14 1
a policja i tak będzie symulacje zderzenia robić, zamiast gościa po tablicach szukać...
Zgłoś
P................3 2012-11-11, 11:24
Czy to jest ten ostatni film, tylko z innego ujęcia ??
Zgłoś
Darson666 2012-11-11, 12:29 2
Jednego sadistic mnie nauczył na pewno: jak jedni pozwalają mi przejść, to i tak zaglądam na następny pas, czy coś nie jedzie, zwłaszcza, gdy pierwszy stoi autobus. W tej sytuacji zostałbym na pierwszym pasie nawet jakby trąbili.
Zgłoś
Dziamian 2012-11-11, 14:23
a wiadomo czy to jakaś gówniarzeria prowadziła ? czy jakaś starszyzna
Zgłoś
Hornet 2012-11-11, 16:04
Coś mi się zdaje że w Polsce ludzie słabo buty wiążą.
Zgłoś
j................a 2012-11-11, 16:50
sadistic.pl/jebniecie-pieszego-w-gdansku-vt150888.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem