Lecz z Turbo to juz prawdziwy szatan.
Polecam ogladac od 7 sekundy.
że VW to jakiś rolnik już nim musi jeździć - pewnie, że będzie nim jeździł bo jest inteligentny i kupi sobie passata czy golfa z silnikiem 1.9, a że ropy ma dużo tanio to mu się to opłaca bo może jeździć "za darmo" większość hajtów nawet tego nie wie bo nigdy na wsi nie była
dlatego quattro jest lepsze.
To w milach gamoniu
Nigdy, przenigdy nie jeździj rowerem po balkonie.VTEC to bardzo ciekawe rozwiązanie, zdarzyło mi się przejechać lekko podrasowanym civic'iem i nawet podobało mi się jak się zbiera i choć wolę duże silniki wolnossące (poczynając od v6 wzwyż), w których znacznie bardziej podoba mi się charakterystyka pracy i miodny dźwięk (szlifierki moim zdaniem tego nie dają), to mam pytanko do faktycznych posiadaczy vteców: jaki przebieg średnio wytrzymuje taki silnik (żadne hejterstwo z mojej strony, wydają mi się po prostu zbyt wysilone jak na swoją pojemność)?
0,5L oleju na 2000km to dość sporo. Ale wiem, że S85 en.wikipedia.org/wiki/BMW_S85 też potrafi wpierdolić dodatkowo, gdy jest zimny brzmi jakby wszystko w środku było pomielone, luźne i zawory nakurwiały...
Ale tego wynalazku nie porównywałbym pod względem awaryjności do silników hondy.
TAK KURWA bo rolnicy mają dopłaty do ropy! Jakis zwrot podatku akcyzowego, bodaj 80gr gówno teraz daje jak litra masz po 5.75.
Inteligentna osoba w vw łohoho...
Człowieku przeczytaj jeszcze raz co napisałeś. Do ciągnika to sie wlewa co popadnie łącznie z olejem pod frytki stąd ta "ropa" wychodzi taniej.
Pozdrawiam, mieszkaniec wsi.
Nie widzisz wielkimi wałami co jest napisane na środku ?
km/h nie oznacza mph (per hour).
Sprowadałem kiedyś dla kolegi M5 E39 po lifcie z przebiegiem 100tys mil i tez troche jadła oleju ale z tego co wiem to cieżko znalezc takiego co nie je :)Zdziwił mnie fakt ze w ksiażce seriwsowej zmieniał olej co 20tys mil a byl serwisowany w BMW.Zabijaja debile silniki na własne zyczenie.Drugi przypadek Honda Civic VTi 1.8 169km mialem cała historie serwisowa i byl rachunek z Hondy na przebiegu 10tys mil juz zalali mu 10W40 Mobila haha porazka co sie dzieje w serwisach w UK.
PS. Nie zapomne do dziś powrotu z Uk do PL w lutym E38 735 z uwalonymi elektrozaworami ogrzewania.Ubrałem sie jak Bałwan i dałem rade