Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbliżanie twarzy do pyska psa traktują to jak akt agresji
koty także, ale ten gest "agresji" dotyczy tylko osób/zwierząt, których nie znają (nie ufają im). W dodatku, musi być połączony z mimiką twarzy. Koty które są razem od miesięcy robią sobie normalnie tzw. "baranki", a psy leżą pysk przy pysku w jednym kojcu, jak się lubią oczywiście.
A pańcia oczywiście przejawia bambinizm.
Psy nie lubią takiego ściskania, przytulania i zbliżanie twarzy do pyska psa traktują to jak akt agresji, moja chi w ten sposób ugryzła 4 osoby w twarz
Weź nie pierdol kacapołów jak się chuja znasz na psach.
Od ponad 30 lat mam rottweilery i gwarantuję ci, że moje psy lubią takie ściskanie i zbliżanie mojego ryja do ich pyska. No ale ja się pewnie chuja znam a twoja cziłała 3 kilogramowa co 4 osoby pogryzła wie lepiej.
Ufam swoim psom w 99% bo to tylko zwierzę i wiem, że mu odpierdolić może w 0.0001sek ale żaden normalnie wychowany pies nie traktuje tego jako aktu agresji, jak to nazwałaś/łeś.
Żeby wkurwić jakiegoś labradora czy innego kanapowca to trzeba się niesamowicie postarać.
oj nawet nie wiesz jakie te psy potrafą być zjebane sąsiad kolegi ma blabladora i jest mega popierdolony.Jak chodzi z nim na spacery to tylko w kagańcu,bo ma jakieś odklejki i z niczego rzuca się na ludzi.
A ja mam sąsiadkę,do której przyjeżdża syn (po 50-tce) z dwoma buldogami francuskimi.Bardziej agresywnych psów nie widziałem.Jak mijamy się na klatce schodowej to ledwo daje radę je utrzymać bo tak się rzucają.A ostatnio wychodził z psami z auta i nie zauważył nowej sąsiadki z ukrainy ,ta do głaskania a te jebańce z zębamni do niej - ale spierdalała kurwa 21 wiek,a ludzie psy w domu trzymają
Weź nie pierdol kacapołów jak się chuja znasz na psach.
Od ponad 30 lat mam rottweilery i gwarantuję ci, że moje psy lubią takie ściskanie i zbliżanie mojego ryja do ich pyska. No ale ja się pewnie chuja znam a twoja cziłała 3 kilogramowa co 4 osoby pogryzła wie lepiej.
Ufam swoim psom w 99% bo to tylko zwierzę i wiem, że mu odpierdolić może w 0.0001sek ale żaden normalnie wychowany pies nie traktuje tego jako aktu agresji, jak to nazwałaś/łeś.
Jeszcze się doigrasz. Wqrwi się rottweiler i Ci nogę odgryzie
Psy nie lubią przytulania, ani zbliżania twarzy. To dla psa dyskomfort. Nawet jeśli tego nie pokazuje - bo zwyczajnie kocha swojego właściciela - to nie jest to dla niego coś miłego. Kto ma psa, i do tego szanuje jego psie potrzeby wie o czym piszę.
Każdy kto miał psa OD SZCZENIAKA wie, że psy to uwielbiają. Szczeniak sam leci ci do ryja i uwielbia kontakt "główką", który u psów jest wyrazem szacunku.
Psy nie lubią przytulania, ani zbliżania twarzy. To dla psa dyskomfort. Nawet jeśli tego nie pokazuje - bo zwyczajnie kocha swojego właściciela - to nie jest to dla niego coś miłego. Kto ma psa, i do tego szanuje jego psie potrzeby wie o czym piszę.
Dziwne, bo moje 3 psy to uwielbiają, a wiem że tak jest, bo same swoje pyski do towarzy przyciskają gdy tylko mogą. Ogólnie całe lubią się tulić, najchętniej wlazlyby na głowę, gdyby tylko nie ważyli po 30-40kg
Przyznaj się, że ładujesz chuja psu do pyska i stąd ten dyskomfort pchlarza, ty paskudny zboczeńcu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów