Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Charter1234 2024-12-23, 19:47 4
Kopernik2080 napisał/a:

ale on udaje czy jak? jest jakiś ekspert który się wypowie? powtarzam EXPERT a nie ktoś kto uważa się za eksperta

Dupa wybuchła
Zgłoś
TwistedPsycho 2024-12-23, 19:49 11
Kopernik2080 napisał/a:

ale on udaje czy jak? jest jakiś ekspert który się wypowie? powtarzam EXPERT a nie ktoś kto uważa się za eksperta

no kurwa ciężko stwierdzić, ale na moje oko może to wyglądać nawet na jakieś kompresyjne złamanie kręgosłupa lub uraz kości ogonowej. Jeśli kości całe, to pewnie uraz jelit - podwyższone ciśnienie musiało gdzieś się uwolnić - słyszeliście pewnie o przypadku, gdzie w firmie typek drugiemu psiknął pistoletem ze sprężonym powietrzem w majty, a tamten delikwent zmarł bo rozerwało mu jelita na skutek ciśnienia? Może coś podobnego tu zaszło, ale nie wiem czemu tak sztywno leżał, chyba że po prostu taka reakcja na szok / ból.
Zgłoś
Hexe78 2024-12-23, 19:54 7
na wskutek gwałtownego wzrostu ciśnienia podejrzewam bardzo duże obrażenia wewnętrzne odbytu okrężnicy, bardzo możliwy krwotok wewnętrzny i poparzenie. przy tak gwałtownym wybuchu. prawdopodobnie worek mosznowy oraz prącie również uległy uszkodzeniu, dodatkowo szok spowodowany bólem. Powinien zapierdalać do wioskowego znachora, bo czarno widzę jego przyszłość
Zgłoś
Kurisu 2024-12-23, 19:54
Myślałem, że jak przy oponie go odrzuci w tył. A tu tylko pierd i nic się nie stało...
Zgłoś
Mirek19850509 2024-12-23, 20:13 2
Hexe78 napisał/a:

na wskutek gwałtownego wzrostu ciśnienia podejrzewam bardzo duże obrażenia wewnętrzne odbytu okrężnicy, bardzo możliwy krwotok wewnętrzny i poparzenie. przy tak gwałtownym wybuchu. prawdopodobnie worek mosznowy oraz prącie również uległy uszkodzeniu, dodatkowo szok spowodowany bólem. Powinien zapierdalać do wioskowego znachora, bo czarno widzę jego przyszłość

Plus popękane kręgi kręgosłupa i porażenie nerwów jak to przeżył to kaleka jest
Zgłoś
htr83 2024-12-23, 20:20 5
Dupy nie urywa
Zgłoś
GrubyKleks 2024-12-23, 20:40 4
lewatywa na sucho
Zgłoś
mazga50 2024-12-23, 20:47 1
JokerPL napisał/a:

Czego on się spodziewał?

Takie numery tylko z metalowym garnkiem/kubłem. Goś przewietrzył i wyprostował sobie kiszkę stolcową. Zapewne zszedł.
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-23, 21:04 3
Uważam się za eksperta choć nim nie jestem. Ale tutaj to i tak bez różnicy Biorąc pod uwagę jak siedział - nogi wyprostowane - cały ciężar ciała przypadał na trzon tułowia. Punktem styku było oczywiście wiadro które przez położenie do góry dnem przyśpieszyło gwałtownie przez eksplozję w warunkach braku ujścia ciśnienia. Ten pęd podrzucił go do góry, ale i wytracił się w dłużej mierze na jego ciele doprowadzając do sytuacji w której ciało skróciło się na chwilę o kilka (może 2 może 3 cm). Doprowadzić to mogło - w najlepszym razie - do zniszczenia krążków międzykręgowych, a w gorszym do złamania kompresyjnego kręgów, prowadząc nawet do ich zapadnięcia (scenariusz ten oczywiście zakłada że dyski z lepszego scenariusza poszły się jebać jako pierwsze). Na skutek powyższych okoliczności kręgi na różnych wysokościach mogły się przesunąć, doprowadzając do ucisków na rdzeń kręgowy (lub nerwy) - i stąd te zabawne konwulsje
Zgłoś
kobo7 2024-12-23, 21:18 3
213213 napisał/a:

ciekawe co musiał czuć.
czy któryś pedał z wyborczej mógłby nam wyjaśnić?

Podpinam pod temat. Pedał może być z Gościa Niedzielnego.
Zgłoś
kawior2007 2024-12-23, 21:30 1
To się chyba z reguły kończy obrażeniami narządów wewnętrznych
Zgłoś
miedzion 2024-12-23, 21:46
Widziałem coś podobnego przy gwałtownym spadnięciu na wyprostowane nogi. On nie może nabrać powietrza. Zablokowana krtań czy coś takiego. Ale tak jak czytałem poniżej to ciśnienie po wybuchu mogło inne obrażenia też wyrządzić.
Zgłoś
Rakarz13 2024-12-23, 21:56
@ibrahim: obstawiam w szybkim tempie i w całości, sądząc po reakcji xdxdxd
Zgłoś
Kopernik2080 2024-12-23, 22:00 2
TwistedPsycho napisał/a:

no kurwa ciężko stwierdzić, ale na moje oko może to wyglądać nawet na jakieś kompresyjne złamanie kręgosłupa lub uraz kości ogonowej. Jeśli kości całe, to pewnie uraz jelit - podwyższone ciśnienie musiało gdzieś się uwolnić - słyszeliście pewnie o przypadku, gdzie w firmie typek drugiemu psiknął pistoletem ze sprężonym powietrzem w majty, a tamten delikwent zmarł bo rozerwało mu jelita na skutek ciśnienia? Może coś podobnego tu zaszło, ale nie wiem czemu tak sztywno leżał, chyba że po prostu taka reakcja na szok / ból.

ale to jest tak wielka kompresja? takie skumulowanie ciśnienia? bo przecież ładunek nie był wielki... ledwie jakaś petarda. czy może to wiadro skumulowało jakoś energię. przepraszam, że pytam - ja humanista jestem - bardziej od literek niż od liczb

[ Dodano 2024-12-23, 22:01 ]
Love_is_Love napisał/a:

Uważam się za eksperta choć nim nie jestem. Ale tutaj to i tak bez różnicy Biorąc pod uwagę jak siedział - nogi wyprostowane - cały ciężar ciała przypadał na trzon tułowia. Punktem styku było oczywiście wiadro które przez położenie do góry dnem przyśpieszyło gwałtownie przez eksplozję w warunkach braku ujścia ciśnienia. Ten pęd podrzucił go do góry, ale i wytracił się w dłużej mierze na jego ciele doprowadzając do sytuacji w której ciało skróciło się na chwilę o kilka (może 2 może 3 cm). Doprowadzić to mogło - w najlepszym razie - do zniszczenia krążków międzykręgowych, a w gorszym do złamania kompresyjnego kręgów, prowadząc nawet do ich zapadnięcia (scenariusz ten oczywiście zakłada że dyski z lepszego scenariusza poszły się jebać jako pierwsze). Na skutek powyższych okoliczności kręgi na różnych wysokościach mogły się przesunąć, doprowadzając do ucisków na rdzeń kręgowy (lub nerwy) - i stąd te zabawne konwulsje

dziękuję

[ Dodano 2024-12-23, 22:04 ]
Hexe78 napisał/a:

dziękuję... szczególnie za info o uszkodzeniu moszny i przyrodzenia - taka dobra informacja, że już się nie rozmnoży

[ Dodano 2024-12-23, 22:07 ]
Love_is_Love napisał/a:

dziękuję
Zgłoś
Mr.K 2024-12-23, 22:50
ewidentnie symuluje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem