Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardzo dobrze mu kurwa, mam nadzieje ze ten drugi piesio go dopadł i zajebał na śmierć.
Żeby ciebie kiedyś taki piesio dopadł izajebał na śmierć. Życze ci tego.
Wiecej takich filmikow. Uwielbiam jak te dwulicowe skurwysyny - koty - dostaja to na co zasluguja. wszystkie koty to dwulicowe kurwy, tak samo jak ich wlasciciele. Dobrze jak ktos informuje, ze ma kota, bo wiesz wtedy z kim masz do czynienia.
1. jeśli psy były zamknięte na swoim terenie, zabezpieczone to kot wlazł na nie swoje i dostał to na co zasłużył
2. jeśli to wielorodzinny dom to gdzie jest nagranie samosądu mieszkańców na właścicielu kundli, że puścił je samopas i gdzie deska na łeb dla kundli
Zajebiste!
Wiecej takich filmikow. Uwielbiam jak te dwulicowe skurwysyny - koty - dostaja to na co zasluguja. wszystkie koty to dwulicowe kurwy, tak samo jak ich wlasciciele. Dobrze jak ktos informuje, ze ma kota, bo wiesz wtedy z kim masz do czynienia.
Taki średni bait, na 50% jakości
Zajebiste!
nie ufam ludziom ktorzy nie lubia kotow, bo to oznacza ze nie znosza jak ktos nie da soba rzadzic, i nie szanuja indywidualnosci, pieska sobie latwo idzie wytresowac, koty nie sa głupie, dlatego takie osoby jak ty ich nie lubisz, pozdro i milego wieczoru, bo cie chyba ktos skrzywdzil, ze taki chujek z ciebie
Wszystkie koty do wyjebania. Bezużyteczne i wkurwiające.
wszyscy ludzie lacznie z toba do odstrzelenia, mmmm
Żeby ciebie kiedyś taki piesio dopadł izajebał na śmierć. Życze ci tego.
Mam takie dwa pieski
Jesz ten co nagrywał? Smaczny był chociaż?
Mam nadzieję że zagryzie jakiegoś dwulatka żeby sadolowym tatusiom z bólu pękła sraka
*jem ten co nagrywał i nie zareagował. Dzisiaj pies załatwi koteczka, jutro pogryzie 2-letnie dziecko czym wywoła gównoburzę sadolowych speców od wszystkiego.
to miało być do c iebie pedale jebany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów