18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jeden z najlepszych filmów MTB. To jest Teaser link do całości poniżej bo za długi żeby wstawić, dla tych co lubią takie rzeczy Świetne ujęcia , dobra muza ,super widoki i przedstawione jako opowieść. a Film nazywa się Life Cycles , może jakoś uda mi się link do niego wrzucić..

youtube.com/watch?v=evJclGGjXlo

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Ranger 2012-11-25, 23:15 2
Filmik fajny, ale muzyka totalnie chujowa...

Cytat:

Oddałbym kompa za taki rower

A ja tam zdaję sobie sprawę, że bym nie wykorzystał potencjału takiego roweru, więc wystarczyłby mi Cube Stereo za jakieś 9 tysięcy... Ten sport jest tak zajebisty, że wolę kupić rower niż samochód
Zgłoś
pieto90 2012-11-25, 23:16
jak ktoś z wawy, lub okolic to mogę ojebać prawie nówkę crossa (przejechane niespełna 100km)- Kellys Saphix z 2012r. rama 19cali, na kołach 28
Zgłoś
adamek96 2012-11-25, 23:38
panie, toż to downhill a nie mtb
Zgłoś
Cap_Cubasa 2012-11-25, 23:56 1
Prosiłbym o Linki do Obydwu Całych Filmów )) co jak co ale Uwielbiam ten Sport
Mimo iż sam wole DH czy też Freeride polecam również zobaczyć co Chłopaki wyprawiają tutaj
Zgłoś
Moby_Dick 2012-11-25, 23:58 1
Cap_Cubasa napisał/a:

Prosiłbym o Linki do Obydwu Całych Filmów )) co jak co ale Uwielbiam ten Sport
Mimo iż sam wole DH czy też Freeride polecam również zobaczyć co Chłopaki wyprawiają tutaj

te obydwa teasery są z jednego filmu a link masz pod tym pierwszym.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
marson 2012-11-26, 0:05
Włączyłem film, chciałem go przejrzeć przewijając go, a tu nagle okazało się, że minęło 46 minut nawet nie wiem kiedy... Piękny
Zgłoś
Raveloops 2012-11-26, 14:08
Teaser już jest zajebisty, a całość dupe urywa... oczywiście trzeba sie tym troche interesować, żeby zaciekawiło
Finały RedBull Rampage 2012
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów