18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
andreez91 2013-05-30, 8:38
nigdy nie zrozumiem was brudasy jak można sie jarać jak ktoś gra na samej gitarze nie wiem czym wy sie jaracie albo caly zespół gra albo won mnie z tymi brudnymi ryjami XD
Zgłoś
donplicco 2013-05-30, 8:53
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Dakanred 2013-05-30, 10:45 4
Paul Gilbert, według mnie jeden z czołowych gitarzystów. Który jeszcze do dzisiaj daje rade.

donplicco napisał/a:

@up brudnego ryja szukaj nad pizdą swojej starej.

ale mu pojechałeś
Zgłoś
N................o 2013-05-30, 11:45
Ja pierdole, ale z Was młotki.

A shred genialny
Zgłoś
S................n 2013-05-30, 13:50 5
Pierwszy filmik to istna Żenada! Kurwa nigdy go wcześniej nie słyszałem, nie widziałem ale wiedziałem że jest gdzieś tam sobie jakiś Stiven Łay. I jak się okazuję jest mega żenadą. Takie "sola" i takie "pomysły" to ja miałem jak zaczynałem grać jakieś 15 lat temu. Zniechęcił mnie do siebie sromotnie. Spodziewałem się czegoś bardziej miarodajnego jego umiejętności. Naćpał się i myślał że takie pitu pitu będzie fajne. A publiczność z kiślem w majtach tłucze brawo jak oszalała. Czym oni się tak podjarali? Tym plumkaniem dałniaka czy "metkom". No w kurwę jebany Stivek rozczarował mnie.
Zgłoś
Dakanred 2013-05-30, 14:14 3
Zgodzę się z przedmówcą. Nie wiem co on chciał pokazać ale to nie było granie. To był horror. Na początku myślałem, że się stroi a tu zonk. To nie dla mnie.
Zgłoś
baxter 2013-05-30, 15:34
wy kurwa na poważnie ? chyba nie można być aż tak głuchym...
Zgłoś
donplicco 2013-05-30, 15:45 2
Vai może się schować.

Page:

Zgłoś
m................d 2013-05-30, 16:54 1
ale pedalstwo
Zgłoś
donplicco 2013-05-30, 17:10 7
(UP) bije od Twojego nicku.
Zgłoś
MichaU 2013-05-30, 19:13 3
To co wrzucił Goker to parodia. Oryginał brzmi tak:

Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-30, 20:17 2
donplicco napisał/a:

Zarówno Vai jak i Satriani, to tacy gitarzyści, którzy zamiast grać to jebią psa w przysłowiową chorą dupę. Nie lubię tam takich 'piździklapków' walących techniczne popisówki. W muzyce musi być moc ekspresji i wyrażania emocji a nie tylko techniczne 'bzibzianie'.

To może posłuchaj ich to zmienisz zdanie. Bo najwyraźniej kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz skoro piszesz o braku ekspresji i wyrażania emocji u Vaia czy Satrianiego....

Masz swoje zero ekspresji... Każdy dźwięk dopracowany, każde podciągnięcie, każde wibrato.. Aż ciarki przechodzą po plecach.

Piwko leci za mistrza Steve chociaż nie wybrałeś najlepszego filmiku na promowanie go
Zgłoś
Swka 2013-05-30, 20:20
Co to kurwa jest

Zgłoś
Bard_Zerald 2013-05-30, 20:25 3
Vai jest trochę efekciarzem, przesadza z rozwiewaniem sobie włosów, epickimi orkiestrami wybuchami i w ogóle spuszcza się za bardzo.

Ale tak żeby poczuć smaczek Vaia z dobrej strony a nie tej chujowej, bo to co on robił w głównym filmiku w temacie jest chujowe.

Obczajcie sobie też Vaia zespół z muzyką, np Sex and Religion. Jak Vai gra muzykę jest git. Ale nie można mu dać samej gitary żeby się spuszczał bo zacznie robić randomowe dźwięki, piski przeplatane tappingami i będzie chujnia
Zgłoś
R................w 2013-05-30, 20:29
ale lami, nawet moj stary tak nie lami na gitarzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem