📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nigdy nie zrozumiem was brudasy jak można sie jarać jak ktoś gra na samej gitarze nie wiem czym wy sie jaracie albo caly zespół gra albo won mnie z tymi brudnymi ryjami XD
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Paul Gilbert, według mnie jeden z czołowych gitarzystów. Który jeszcze do dzisiaj daje rade.
ale mu pojechałeś
donplicco napisał/a:
@up brudnego ryja szukaj nad pizdą swojej starej.
ale mu pojechałeś
Pierwszy filmik to istna Żenada! Kurwa nigdy go wcześniej nie słyszałem, nie widziałem ale wiedziałem że jest gdzieś tam sobie jakiś Stiven Łay. I jak się okazuję jest mega żenadą. Takie "sola" i takie "pomysły" to ja miałem jak zaczynałem grać jakieś 15 lat temu. Zniechęcił mnie do siebie sromotnie. Spodziewałem się czegoś bardziej miarodajnego jego umiejętności. Naćpał się i myślał że takie pitu pitu będzie fajne. A publiczność z kiślem w majtach tłucze brawo jak oszalała. Czym oni się tak podjarali? Tym plumkaniem dałniaka czy "metkom". No w kurwę jebany Stivek rozczarował mnie.
Zgodzę się z przedmówcą. Nie wiem co on chciał pokazać ale to nie było granie. To był horror. Na początku myślałem, że się stroi a tu zonk. To nie dla mnie.
ale pedalstwo
donplicco napisał/a:
Zarówno Vai jak i Satriani, to tacy gitarzyści, którzy zamiast grać to jebią psa w przysłowiową chorą dupę. Nie lubię tam takich 'piździklapków' walących techniczne popisówki. W muzyce musi być moc ekspresji i wyrażania emocji a nie tylko techniczne 'bzibzianie'.
To może posłuchaj ich to zmienisz zdanie. Bo najwyraźniej kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz skoro piszesz o braku ekspresji i wyrażania emocji u Vaia czy Satrianiego....
Masz swoje zero ekspresji... Każdy dźwięk dopracowany, każde podciągnięcie, każde wibrato.. Aż ciarki przechodzą po plecach.
Piwko leci za mistrza Steve chociaż nie wybrałeś najlepszego filmiku na promowanie go
Vai jest trochę efekciarzem, przesadza z rozwiewaniem sobie włosów, epickimi orkiestrami wybuchami i w ogóle spuszcza się za bardzo.
Ale tak żeby poczuć smaczek Vaia z dobrej strony a nie tej chujowej, bo to co on robił w głównym filmiku w temacie jest chujowe.
Obczajcie sobie też Vaia zespół z muzyką, np Sex and Religion. Jak Vai gra muzykę jest git. Ale nie można mu dać samej gitary żeby się spuszczał bo zacznie robić randomowe dźwięki, piski przeplatane tappingami i będzie chujnia
Ale tak żeby poczuć smaczek Vaia z dobrej strony a nie tej chujowej, bo to co on robił w głównym filmiku w temacie jest chujowe.
Obczajcie sobie też Vaia zespół z muzyką, np Sex and Religion. Jak Vai gra muzykę jest git. Ale nie można mu dać samej gitary żeby się spuszczał bo zacznie robić randomowe dźwięki, piski przeplatane tappingami i będzie chujnia
ale lami, nawet moj stary tak nie lami na gitarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów