📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zgadzam sie ze stanek1235
Ale to co... nie mieli przejazdu próbnego? Pilot nie zapisał w notatkach że w tym miejscu mają zakręt? Oglądając to dochodzę do wniosku że tam sami kretyni jeżdżą... Rozumiem wylecieć z winkla... Rozumiem starać się skręcić i nie wyrobić... ale większość kierowców na tym filmiku nawet nie stara się zrobić cokolwiek tylko prą do przodu a hamują dopiero w tedy jak się zorientują że coś jest nie tak... Coś mi tu śmierdzi... Co nie podważa tego że filmik jest ciekawy i oczywiście piFko leci
Od razu się czepiacie że zakręt pechowy. A może w punkcie wyścigu jest premia czasowa za to kto najdalej się wpierdoli w ten śnieg.
Kurwa mać cały film czekałem aż ktoś się w tych ludzi wjebie a tu wielka kupa...!!
vizo napisał/a:
i nikt nie trafił w drzewo....
Ale spoiler... A miałem nadzieje że w końcu je ktoś zetnie :<
dupy wołowe nie kierowcy rajdowi. Co za kierowca wciska hamulec na zakręcie?
Cały czas oglądałem i miałem nadzieje że mimo komentarza ktoś łupnie w te drzewko, ale nie
4 kierowców ma pojecie o tym co robi, reszta chuje.
To były zawody z cyklu "kto najdalej wypierdoli się na ostrym zakręcie"
Definitywnie ich rozjebał w 3:05 biały samochód
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Definitywnie ich rozjebał w 3:05 biały samochód
2:06 polski akcent
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów