18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Jednego sierściucha mniej
prph • 2014-01-30, 21:35
Coś dla miłośników kotów

Dawno, dawno, jak spotykałem się z moją obecną żonką, to miała ona małego kota (kilkutygodniowego). Siedzieliśmy na wersalce i oglądaliśmy coś w TV, a sierściuch latał po nas. W końcu gdzieś znikł...

Trochę się z panną wygłupialiśmy i w pewnym momencie usiadła na mnie. Byłem oparty o oparcie ( ) wersalki i jak się razem przechyliliśmy, to polecieliśmy do tyłu, a wersalka się rozłożyła. Pośmieliśmy się, a kiedy ucichło usłyszeliśmy, że coś trzepocze za łóżkiem. To jej kotek machał łapą, bo łeb miał zmiażdżony. Spał z tyłu kanapy, a ta jak się rozkładała, to wiadomo

Panna wybiegła rzygać, a ja poszedłem do jej matki po reklamówkę.

A w ogóle, to kotów nie lubię.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SperMan 2014-01-31, 0:02
Machał łapą? Tzn. przeżył?
Zgłoś
pelepele 2014-01-31, 0:23
Za takie historie to nawet krata browarów!
Zgłoś
ZabójczaMama 2014-01-31, 0:24 6
Twoja żonka to niezły wieloryb, skoro tak przesuwa meble
Za zabicie kotka piwa nie będzie, chuju!
Zgłoś
issenpl 2014-01-31, 0:26
pierwszy raz jest zawsze przejebany
Zgłoś
Aleqsjej47 2014-01-31, 0:30 9
Nie no kurwa upadek kultury i empatii Też lubię czarny humor ale kurwa! zgineło niewinne stworzenie skurwysynu! Nie, nie pójdę na Kwejka
Zgłoś
prph 2014-01-31, 0:42 12
Aleqsjej47 napisał/a:

Nie no kurwa upadek kultury i empatii Też lubię czarny humor ale kurwa! zgineło niewinne stworzenie skurwysynu! Nie, nie pójdę na Kwejka

Zakopałem pod domem, zapal mu znicz.
Zgłoś
Susano 2014-01-31, 0:58 1
Szkoda że to nie twój łeb.
Zgłoś
bartholomai 2014-01-31, 8:10 7
Gratuluje, możecie mieć już dziecko, przeszliście test na odpowiedzialność.
Zgłoś
ScrappyCoco 2014-01-31, 8:47 4
prph napisał/a:

Pośmieliśmy się,

Pośmieli się, pożartoweli...
Zgłoś
prph 2014-01-31, 9:26 2
Ooooo obrońcy zwierząt. Unosicie się, bo zginął nieszczęśliwie wasz pupilek? Nad rozjechanym na drodze też płaczecie? O kota zawalczycie, a na śniadanie jedliście pewnie jajeczka oznaczone "3". Na obiad ubita świnia.

Nie lubię kotów ani psów, ale bardziej nie lubię znęcania. Ten mały miał pecha, takiego samego jak setki kotów, które wbiegły na ulicę w najmniej odpowiednim momencie.
Zgłoś
pemb 2014-01-31, 9:34
@gringo2412
Co ja Ci poradzę, że mnie to nie śmieszy.
Zgłoś
qwachu 2014-01-31, 10:49
Kumpel miał kiedyś zajebistego szczura (tak to te czasy gdy hodowało się chomiki - zajebiste pokurwieńce, i szczury - też mega-kozaki, o gekonach - prze-kozaki, czy wężach i pająkach - Kubota nikt nawet nie słyszał), inteligentna bestia, pasąca się na wolności (w domu, do terrarium wracał, pospać, albo zjeść).... Łaził sobie tak skubaniec i miał swoja ulubioną miejscówkę za łóżkiem, niestety łóżko miało mała usterkę: przy rozkładaniu zdarzało się, ze wypadało z zawiasów i z głośnym "łup" rozkładało się, czyniąc następne 15 minut tyraniem z wstawieniem w zawiasy całej leżanki.. No i pewnego feralnego dnia, gdy kumpel rozkładał łóżko ona zrobiło oprócz "łup" również "piii".. i tak szczurek zakończył swój żywot.. szkoda bestii, bo była inteligentna chętna do zabawy i można było ją sztuczek uczyć. Potem kumpel nie miał już szczura, ale później dorwał ptasznika.

Kubota wielkości małego paznokcia u ręki.. jedne utopił się w mini-sadzweczce zaimprowizowanej na takie mini dżunglowe środowisko (po cholerę tam lazł to nie wiemy, przecież nie umiał pływać), drugiego zabił obiad - świerszcz
Zgłoś
d................t 2014-01-31, 11:00
Kiedyś mi się śniło, że niechcący nadepnąłem i udusiłem kota. Niestety, okazało się, że kot przeżył, miał się dobrze, otrzepał się tylko z kurzu i radośnie spierdolił.
Zgłoś
megalex 2014-01-31, 12:51 2
Rozumiem czarnych i cyganów nie lubić , ale co wam pojebańcy koty zrobiły?Nie lubicie stworzeń inteligentniejszych od Was?
Zgłoś
hellmartin 2014-01-31, 13:10
nimfomanka999 napisał/a:

Kiedyś moja koleżanka poszła z płaczem do taty, że jej kotek leży na poboczu ulicy i się nie rusza. Jej ojciec bez zastanowienia poszedł po czarny worek na śmieci i z uśmiechem poleciał po kotka. Niestety kotka już nie było. Najwyraźniej przysnął sobie tylko. Tatuś skomentował to trzema słowami z wyrazem rozczarowania: "znowu fałszywy alarm"
Może nie śmieszne, ale tak mi się jakoś skojarzyło.

Ależ koleżanko to jest bardzo śmieszne! Wręcz he...he...he... herbaty się napiłem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem