📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Powinien spierdzielać zanim ktos zechce go spiłować
Gościu sie nie postarał, słabo wbił.
2 debili chce sobie zrobić żart z fryzjera i jeden do drugiego - choć wbijemy ci w głowe gwożdzia , jak bd cie obcinał to se maszynke uszkodzi! drugi na to - chyba cie pojebało , jak nie trafisz w gwozdzia to mi guza nabijesz
Wiem, było. A jak nie wiedzieliście, to wiecie co. Sprawa indywidualna.
Gościu sie nie postarał, słabo wbił.
2 debili chce sobie zrobić żart z fryzjera i jeden do drugiego - choć wbijemy ci w głowe gwożdzia , jak bd cie obcinał to se maszynke uszkodzi! drugi na to - chyba cie pojebało , jak nie trafisz w gwozdzia to mi guza nabijesz
Wiem, było. A jak nie wiedzieliście, to wiecie co. Sprawa indywidualna.
w stanach by go jeszcze zastrzelili za to, że nie chce odłożyć miecza
to jest różdżka do szukania wody
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Lekko zagiąć, okręcić ręcznikiem i nic nie będzie widać!
Do mózgu to mu jeszcze daleko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów