Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kubas41 nie rozumiem, w którym momencie wydawał Ci się to na tyle śmieszne żeby to tu w ogóle wstawiać.
Aha i jak wydurniasz się przed kamerką ładując se loda na czoło, Twoi koledzy nie śmieją się z twojego poczucia humoru, ale raczej z poziomu kretynizmu do jakiego jesteś w stanie się posunąć. A teraz koledzy w najlepszy wypadku śmieją się z tego, że upubliczniasz ten kretynizm dość szerokiemu gronu.
Cóż taka rola jak nie umiesz rozśmieszyć błyskotliwym i przewrotnym żartem to trzeba robić z siebie debila.
Co za debile to "punktowali", że taki chłam wychodzi z poczekalni... ludzie ogarnijta się wreszcie nie każdemu debilnemu filimkowi trzeba stawiać piwo, tym bardziej z rozpaczy czy na pocieszenia, bo później mamy właśnie wysyp takich chłamowatych wstawek.
Kubas41 nie rozumiem, w którym momencie wydawał Ci się to na tyle śmieszne żeby to tu w ogóle wstawiać.
Aha i jak wydurniasz się przed kamerką ładując se loda na czoło, Twoi koledzy nie śmieją się z twojego poczucia humoru, ale raczej z poziomu kretynizmu do jakiego jesteś w stanie się posunąć. A teraz koledzy w najlepszy wypadku śmieją się z tego, że upubliczniasz ten kretynizm dość szerokiemu gronu.
Cóż taka rola jak nie umiesz rozśmieszyć błyskotliwym i przewrotnym żartem to trzeba robić z siebie debila.
Hyhy, a gdzieś Ty debilu przeczytał, że to ja?
Bo tylko debil, który coś takiego mógł zrobić i się z tego cieszyć, mógł wstawić coś takiego. Wstawienie tego chłamu, czy ładowanie loda w czoło to ten sam poziom.
@up
Bo tylko debil, który coś takiego mógł zrobić i się z tego cieszyć, mógł wstawić coś takiego. Wstawienie tego chłamu, czy ładowanie loda w czoło to ten sam poziom.
Toś się pajacu przeliczył .
Dziołszka, Ty masz ZAparcie...
Pozostał w pamięci "sadystów" jako zwykły frajer i burak... zdaj sobie sprawę dzieciaku, że pracujesz na podobną opinie, a łatwo będzie nicka skojarzyć, bo chciał nie chciał pasuje do Ciebie określenie "kutas".
oj Kubaś Kubaś myślałeś,że zostaniesz gwiazdą internetu a tu dupa
Z Ciebie Moniko mogę uczynić gwiazdę Śniadeka . Swoją drogą, nie wstyd być z rocznika 92 i siedzieć w 3 klasie liceum?
Jakiś Ty zabawny, inteligentny, na poziomie i w ogóle naj naj. Trza więcej takich ludzi w polsce i wtedy z czystym sumieniem ludzie będą mogli mówić, że Polska to kraj idiotów .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów