Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Banda debili na motocyklach ale i dziadzio nie lepszy. Jak startuje do silniejszych to niech banderowiec się nie dziwi że w pizde wyrwie... Żeby skoczył do murzynow to by po głowie mu skakali więc i tak dobrze skonczyl
Motocykl a motorower to nie to samo dlatego nie wrzucaj ich do tego samego wora
Wy to chyba jesteście wszyscy tutaj zazdrośni, a nie sadystyczni, zazdrośni tego, że inni ludzie akurat mają jakieś zajęcie, które sprawia im przyjemność, i tylko atakujecie grupy które w danej chwili nie cieszą się sławą.
xD
Ty kurwa chyba sam nie wierzysz w to co piszesz, co? Faktycznie zazdrościmy wszyscy grupie frajerów, byle podlotków na skuterkach tego że mają tak zajebiste zajęcie jak wpierdalanie się na chodnik pizdkami i wkurwianie ludzi.
A właśnie dobrze, dziadzia go zaatakował pierwszy, do tego upadła kamera co może powodować straty $. I zanim zaczniecie pierdolic, jakby policja była odrazu to co, motocykliści mandaty za jazdę po chodniku, a dziadek naruszenie nietykalności cielesnej. Wy to chyba jesteście wszyscy tutaj zazdrośni, a nie sadystyczni, zazdrośni tego, że inni ludzie akurat mają jakieś zajęcie, które sprawia im przyjemność, i tylko atakujecie grupy które w danej chwili nie cieszą się sławą.
Jeśli się kiedyś dorobię, to spełnię swoje największe marzenie - kupię sobie taką pizdorynkę i wreszcie poczuję, że żyję. To poczucie wolności, wiatr we włosach, już nie mogę się doczekać.
Sowieckie ścierwo > ten zwrot zapewnia pogardę do wszelakiego ścierwa spod czerwonej flagi ZSRR. Po co się męczyć i ich rozróżniać, skoro to jedno i to samo ścierwo, pozostałość tego co wyrżnął Stalin?
Motocwele ze wschodu
Może już ma wzrok słaby i nie dostrzegł, ze przecież zwierzęta trzymają się w stadach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów