Filmik przedstawia kompilację działań grup realizacyjnych polskiej policji stworzony przy użyciu materiałów z serialu dokumentalnego "kryminalne gry".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jestem na tyle profesjonalny, że potrafię wyznaczyć 1 kolesia który by zablokował ruch samochodów...
jak było widać im nawet takiego profesjonalizmu brakuje
jak było widać im nawet takiego profesjonalizmu brakuje
Na początku filmiku jak krzyczą " Policja, Otwierać! " to przecież to jest nie fair, poszukiwany nawet by nie zdążył do drzwi dojść żeby im otworzyć :/
powinni to puszczać w czasie kampanii rekrutacyjnej bo fajnie nakręca
bloodwar napisał/a:
Pokazali by lepiej tą akcję jak pomylili drzwi i wrzucili granat hukowy śpiącym 70cio letnim staruszkom albo tą akcję gdzie zakuli 12sto letniego chłopca który dostał ataku astmy i prawie umarł bo nie chcieli go rozkuć i podac mu leku (oczywiście wtedy też pomylili mieszkania), albo tą akcję gdzie pomylili mieszkania i przez 3 godziny przeszukiwali złe mieszkanie a poszukiwany koleś w międzyczasie spokojnie poszedł do pracy mijając ich na korytarzu
Oni się wpierdalają tam gdzie im każą a nie sami sobie wybierają cele... Jak wejdą do złego mieszkania to znaczy, że tym z "góry" się coś popierdoliło.
Tutaj więcej jest:
tvnplayer.pl/seriale-online/kryminalne-gry-odcinki,513/sezon-1/
i sezon drugi po kliknięciu tam kółeczka
tvnplayer.pl/seriale-online/kryminalne-gry-odcinki,513/sezon-1/
i sezon drugi po kliknięciu tam kółeczka
Fajna reklama dla pubu
ja pierdole, jaka to musi być adrenalina... a najśmieszniejsza ta baba z dzieckiem co jeszcze ma focha że jej wjechali na chate bo mąż/konkubent/mężczyzna to miastowy jest i robi brudną robote ; (
@solteck - i po ciężki chuj się tym lansować antyterrorysto niedzielny , tacy jak ty psują tylko opinię o ASG , bo skoro masz karabin co jak co zabawkę i panterkę z demobilu to już kurwa wielki znawca, komandos i strateg .
Szczerze - gówno byś zrobił .
@Soltec = i po ciężką cholerę starasz się tym tak wylansować przecież i tak nikogo to nieobchodzi jaki z ciebie jest Rambo i Przechój na ,,reko,, .
Szczerze - gówno byś zrobił
Szczerze - gówno byś zrobił .
@Soltec = i po ciężką cholerę starasz się tym tak wylansować przecież i tak nikogo to nieobchodzi jaki z ciebie jest Rambo i Przechój na ,,reko,, .
Szczerze - gówno byś zrobił
I to jest W11 kurwa
Co Wy się czepiacie AT, że wjeżdżają na adres, w którym jest stara baba z kotem zamiast groźnego bandyty? Wyznaczaniem adresu zajmują się policjanci operacyjni i to oni wskazują gdzie wchodzą Antyterroryści...
@ solteck
Weź nawet nie zabieraj głosu, jak gość zbliżył się furą do funkcjonariuszy to mu auto uszkodzili, jest to w drugim odcinku o Łódzkiej ośmiornicy...
@ solteck
Weź nawet nie zabieraj głosu, jak gość zbliżył się furą do funkcjonariuszy to mu auto uszkodzili, jest to w drugim odcinku o Łódzkiej ośmiornicy...
@MAD Weź mnie nawet nie rozśmieszaj... Bieganie po lasach z ASG Buhehe
Good Joke
@Winters A to niby czemu? Bo oni są zajebiści? A kto twierdzi inaczej ten gówno wie?
Tylko że to oni później musieli się dowódcy tłumaczyć, dlaczego uszkodzili furę i czemu żaden matoł nie zabezpieczył ruchu na drodze
Tacy są super, że nawet nie mogą drzwi otworzyć, bo tam samochód stoi
Good Joke
@Winters A to niby czemu? Bo oni są zajebiści? A kto twierdzi inaczej ten gówno wie?
Tylko że to oni później musieli się dowódcy tłumaczyć, dlaczego uszkodzili furę i czemu żaden matoł nie zabezpieczył ruchu na drodze
Tacy są super, że nawet nie mogą drzwi otworzyć, bo tam samochód stoi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów