Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiscie brudas z partyzanta musial zajebac.
Przecież go widziała, nawet rękę podnosiła.
Przecież go widziała, nawet rękę podnosiła.
ALe raczej przygotowywala sie na typa, ktory przed nia stoi.
Byłem w niemcowni wiele razy głównie biznes i miałem 2 razy szok
Kelnerka w knajpie Dortmund - śliczna Niemka 22 lata rodzice Niemcy - zero krwi nabytej
Pracownica drogeria Hannover - piękna Niemka 30 lat pradziadek był Polakiem
Reszta krowy
Zapewne coś tam kiedyś było wymieszane w genach. Niemki mają niestety taki nienachalny typ urody.
Zapewne coś tam kiedyś było wymieszane w genach. Niemki mają niestety taki nienachalny typ urody.
Syn diabła i motopompy wypowiada się o urodzie niemek, przyganiał kocioł garnkowi.
Jak Niemcy wybierają Miss?
- nie wybierają, zabawa polega na poszukiwaniach.
Byłam w niemcowni wiele razy i o ile młode Niemki wcale nie odbiegają urodą od Polek , to różnicę widać w kategorii wiekowej 40+ 60+ .
Starsze Niemki są zadbane, nie miewają nadwagi , są aktywne fizycznie , tymczasem polskie kobiety 40+-60+ to kaszaloty z nadwagą bez zębów, które wyglądają na 10 starsze niż są w rzeczywistości. Gorsze od starszych Polek są tylko Brytyjki, tam 30 latka wygląda jak stary 50 letni kapeć .
Co ty pierdolisz? Napewno nie byles w niemcowni tylko w Sosnowcu i ci sie pojebaly watki
W niemcowni 10 % niemek ladnych, 20% - w sam raz na jeden raz. Reszta to chlopczyce i kaszaloty.
Pozdrowienia z Hannoveru
Byłam w niemcowni wiele razy i o ile młode Niemki wcale nie odbiegają urodą od Polek , to różnicę widać w kategorii wiekowej 40+ 60+ .
Starsze Niemki są zadbane, nie miewają nadwagi , są aktywne fizycznie , tymczasem polskie kobiety 40+-60+ to kaszaloty z nadwagą bez zębów, które wyglądają na 10 starsze niż są w rzeczywistości. Gorsze od starszych Polek są tylko Brytyjki, tam 30 latka wygląda jak stary 50 letni kapeć .
Dokładnie. Przez 8 lat poznałem kilku ludzi, głównie starsze osoby i serio nikt nie miał problemów z poruszaniem się (nie byli ulani czy zasiedzeni przed telewizorami z jakimiś głupotami). Częste spacery, ćwiczenia wczesnym rankiem to u nich norma. Nie przypominam żeby ktoś z niemców 40+ palił papierosy. A jak widzisz otyłą, zaniedbaną osobę z fajkiem w mordzie (mówię o kobietach) to zazwyczaj jacyś kolorowi, głównie bułgarki.
Dla mnie to jest niepojęte, że we Frankfurcie nad Menem niemcy stanowią mniejszość xd
Dokładnie. Przez 8 lat poznałem kilku ludzi, głównie starsze osoby i serio nikt nie miał problemów z poruszaniem się (nie byli ulani czy zasiedzeni przed telewizorami z jakimiś głupotami). Częste spacery, ćwiczenia wczesnym rankiem to u nich norma. Nie przypominam żeby ktoś z niemców 40+ palił papierosy. A jak widzisz otyłą, zaniedbaną osobę z fajkiem w mordzie (mówię o kobietach) to zazwyczaj jacyś kolorowi, głównie bułgarki.
Dla mnie to jest niepojęte, że we Frankfurcie nad Menem niemcy stanowią mniejszość xd
Identyczne odczucia mam co do Holenderek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów