Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego nie masz racji? Dlatego, że jesteś umysłowo ograniczony. O braku empatii i podstawowej wiedzy nie wspominając
Tak, jestem mało empatyczny dla osób które swoim śmierdzącym jestestwem nawet się nie starają o jakikolwiek przejaw współczucia, ale wiedzę i granice umysłowe mam znacznie większe od ciebie. To ty w dalszym ciągu podałeś jeden przykład i rozciągasz ten wyjątek na wszystkich meneli (przy czym ja nawet nie mówię, że wyjątków od smrodliwej żulerskiej zasady nie ma). Więc teraz albo przestajesz popełniać błędy logiczne, albo zamykasz mordę (albo - robisz z siebie ciągle pizdowatego deblia).
Tak się kończy pomaganie bezdomnym. Ci podludzie w większości przypadków chcą się tylko codziennie najebać. Żeby ten cel osiągnąć, są w stanie się upodlić, np. opierdolić komuś gałę albo ukraść ci z kieszeni. Dlatego powinniśmy im co zimę umożliwić śmierć z wychłodzenia. Ich życie nie jest wiele warte, oni sami też niespecjalnie chcą je chronić. W większości miejsc w Europie mogliby wieść obecnie jako takie życie, o ile przestaliby chlać. Ale nie przestają, dlatego widujemy ich na ulicach. Więc jebać meneli zasranych zaszczanych zajebanych.
To prawda. Jest też mała część, która trafia na bruk przez zrządzenie losu, ale zazwyczaj szybko stamtąd znikają, bo są normalni.
Tak się kończy chodzenie po ulicach i zaczepianie bezdomnych aby mieć lajki pod filmikiem. Kupiła jakieś gówna za kilka groszy w najbliższym spożywczaku i myśli, że wyjdzie na j***ną matkę teresę.
Teresa jeśli dobrze pamiętam okradała murzynów
Tak się kończy chodzenie po ulicach i zaczepianie bezdomnych aby mieć lajki pod filmikiem. Kupiła jakieś gówna za kilka groszy w najbliższym spożywczaku i myśli, że wyjdzie na jebaną matkę teresę.
Smerfikowi przydałby się wpierdol za to wojowanie z kamerą w Ełku. czekam na filmik od anonimowego darczyńcy jak dokonuje wypłaty wynagrodzenia dla tego ulanego ćpuna
Bezdomni to największy syf polskich miast zaraz po smogu. Tylko dużo łatwiejsi do utylizacji, bo po prostu wystarczy ich nie dokarmiać.
a kibole są na trzecim miejscu
Mogła mu podarować jakąś nieruchomość, w Polsce to popularne...
Tak się kończy chodzenie po ulicach i zaczepianie bezdomnych aby mieć lajki pod filmikiem. Kupiła jakieś gówna za kilka groszy w najbliższym spożywczaku i myśli, że wyjdzie na jebaną matkę teresę.
Matka Terasa to święta na pewno nie była. polecam publikacje o tej personie.
Tak, jestem mało empatyczny dla osób które swoim śmierdzącym jestestwem nawet się nie starają o jakikolwiek przejaw współczucia, ale wiedzę i granice umysłowe mam znacznie większe od ciebie. To ty w dalszym ciągu podałeś jeden przykład i rozciągasz ten wyjątek na wszystkich meneli (przy czym ja nawet nie mówię, że wyjątków od smrodliwej żulerskiej zasady nie ma). Więc teraz albo przestajesz popełniać błędy logiczne, albo zamykasz mordę (albo - robisz z siebie ciągle pizdowatego deblia).
Debilem to jesteś tyt sam, tylko jeszcze nie wiesz dlaczego. Gówno wiesz o życiu, ale kiedyś się dowiesz na czym polega, Hasaj sobie z super komórą, gadaj o zajebistości świata ze swojego poziomu i pokroju, ale nie wypowiadaj się na tematy, na których się nie znasz, a tym bardziej, gdy chuja wiesz o ludzkich losach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów