Debil
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierwsza próba matki natury pozbycia się jednostki do eliminacji. Selekcja naturalna to piękna rzecz
To nieładnie naśmiewać się z upośledzonych!!!
jak się łapał to powinien krzyczeć "jestem debilem" - taki nowy tekst dla matołków
Przyjebaliście się do chłopaka, a pewnie najbardziej ekscytująca rzecz jaką Wy w życiu zrobiliście to zwalenie gruchy przy RedTube gdy matka spala obok na tapczanie
Wypierdalać sprzed tych monitorów!
Edek Łomiarz napisał/a:
powiedział 12 letni Edek przed wyjściem do szkoły
@up
12 lat to ja miałem jak Twój stary jeszcze nie wiedział co to jest piczka.
12 lat to ja miałem jak Twój stary jeszcze nie wiedział co to jest piczka.
@Edek Łomiarz
ani walenie gruchy ani jazda z tyłu tramwaju do bardzo ekscytujących nie należy.
I jeszcze tekst o tym jak czyjś stary to coś tam. Wsiadaj na tramwaj i wio!
ani walenie gruchy ani jazda z tyłu tramwaju do bardzo ekscytujących nie należy.
I jeszcze tekst o tym jak czyjś stary to coś tam. Wsiadaj na tramwaj i wio!
aqq napisał/a:
A to nie hubska we wrocławiu przypadkiem ?
Dokładnie tak... zakręt w ulicę gajową
daje piwo tylko dlatego ze wykurwil
Taki kozak, łańcuch na szyi a jak się uśmiechnął to od razu ryj 10-cio latka...
hehe, ale mial kake w portach
aqq napisał/a:
A to nie hubska we wrocławiu przypadkiem ?
to hubska na bank. wiem bo ujebałem tam egzamin na prawko
Cienió napisał/a:
Dokładnie tak... zakręt w ulicę gajową
nie wiem co napisac w komentarzu to napisze jak doskonale znam miasto
(prosze o zaznaczenie tego miejsca na mapie, nagroda +5 do respektu i +3 do maksymalnej liczby znajomych na "waszej" klasie)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów