18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edek.bajzel 2018-11-23, 6:07
maciora i tyle w temacie
Zgłoś
kornil23 2018-11-23, 10:20
Patrząc na to jak zabiera się do zjazdu, to dziwne, że dwóch kółek z boku nie miała doczepionych.
Zgłoś
pablohasan 2018-11-23, 10:20 1
Nie ma nic gorszego niż laska z płasko-wąsko-dupiem. Dupka jak u 5-letniego chłopca. Dobra dla pedałów.
Zgłoś
Wiewór 2018-11-23, 10:23 3
Nie taka tam świnka. Troszkę pulchniutka ale myślę, że tak optymalnie. Werdykt może być tylko jeden - ruchał bym.
Zgłoś
floverinho 2018-11-23, 10:28
poszła jak przecinak xD
Zgłoś
KarpKiller 2018-11-23, 10:30
Veetoo napisał/a:

zjazd z takiej stromizny.

Przecież tu nie ma żadnej stromizny, technicznie ten zjazd jest na poziomie przedszkola i to nie grupy starszaków Może ci ludzie się naoglądali filmików na necie bo faktycznie zawodowcy lubią hamować przednim na zjazdach, żeby koła tylnego nie uślizgiwać, ale do tego musi być odpowiedni sprzęt z dobrą modulacją. Faktycznie obstawiam jak ktoś napisał, że pewnie 2 raz na rowerze
Zgłoś
warka 2018-11-23, 13:00
Ej , tam .Ma czym deche obsrać i tyle
Zgłoś
Budrys2000 2018-11-23, 15:53 2
bocianoff napisał/a:

@up

a ja stwierdzę, że coś Ci się pojebało. tłusta i chuj, no ale takim, co to dobrej dupy nie widzieli, nawet i taki kaszalot się spodoba, zobaczą kawałek grubej nogi w leginsie i już im ślina cieknie.

Facetowi pocieknie ślina
Pedalowi nie pocieknie
Zgłoś
fieryangel 2018-11-23, 16:07
KarpKiller napisał/a:

Przecież tu nie ma żadnej stromizny, technicznie ten zjazd jest na poziomie przedszkola i to nie grupy starszaków Może ci ludzie się naoglądali filmików na necie bo faktycznie zawodowcy lubią hamować przednim na zjazdach, żeby koła tylnego nie uślizgiwać, ale do tego musi być odpowiedni sprzęt z dobrą modulacją. Faktycznie obstawiam jak ktoś napisał, że pewnie 2 raz na rowerze

Na nagraniach i zdjęcia strome zjazdy/podjazdy nie wyglądają na tak strome jakie są w rzeczywistości. Wiem po sobie, bo nieraz chciałem cyknąć fotkę i pokazać komuś jak bardzo mnie pojebało, że z czegoś zjechałem, ale robiłem zdjęcie i wyglądało to na małą górkę.

Co do hamowania to zawsze hamujesz głównie przednim hamulcem. Czy to na rowerze, na motorze, czy (automatycznie) w samochodzie. Z tym, że nigdy nie hamujesz tak mocno, żeby zablokować koło. Nie trzeba mieć żadnego super sprzętu. Każdym byle jakim V-brejkiem na lince jesteś wstanie hamować na granicy poślizgu. Trzeba tylko troszkę poćwiczyć i wyczuć klamkę.

Laska wjebała hampel na full ze strachu i tyle. Też tak miałem po długiej przerwie od pedalarstwa gdy chciałem zjechać po schodach . No chciałem, ale ni chuja, bo automatycznie zaciskałem za mocno przód i wiedziałem, że się wyjebie. Ale już druga i trzecia próba i co raz łatwiej i łatwiej.

Takie tam pedalarskie pamiętniki.
Zgłoś
feku2710 2018-11-23, 21:03 1
szybkiLopez1991 napisał/a:

Nie mogło a nawet nie powinno, swoją drogą to kawał fajnej dupy posiada owa świnka.

Albo jesteś tak zdesperowany albo w życiu fajnej dupy nie widziałeś
Zgłoś
Rafer 2018-11-25, 1:02 1
Noooo pierdziawa niczego sobie!
Zgłoś
KarpKiller 2018-11-26, 15:57
fieryangel napisał/a:

Na nagraniach i zdjęcia strome zjazdy/podjazdy nie wyglądają na tak strome jakie są w rzeczywistości. Wiem po sobie, bo nieraz chciałem cyknąć fotkę i pokazać komuś jak bardzo mnie pojebało, że z czegoś zjechałem, ale robiłem zdjęcie i wyglądało to na małą górkę.

Co do hamowania to zawsze hamujesz głównie przednim hamulcem. Czy to na rowerze, na motorze, czy (automatycznie) w samochodzie. Z tym, że nigdy nie hamujesz tak mocno, żeby zablokować koło. Nie trzeba mieć żadnego super sprzętu. Każdym byle jakim V-brejkiem na lince jesteś wstanie hamować na granicy poślizgu. Trzeba tylko troszkę poćwiczyć i wyczuć klamkę.

Laska wjebała hampel na full ze strachu i tyle. Też tak miałem po długiej przerwie od pedalarstwa gdy chciałem zjechać po schodach . No chciałem, ale ni chuja, bo automatycznie zaciskałem za mocno przód i wiedziałem, że się wyjebie. Ale już druga i trzecia próba i co raz łatwiej i łatwiej.

Takie tam pedalarskie pamiętniki.

Stromizna jest mała - widać po tym jak stoją ludki co przechwycili ten rower od panienki. Jest sucho (no parę może liści podmokniętych), prosto i bez uskoków, dlatego techniczna trudność tego zjazdu jest zerowa. Hamowania motocyklem nie porównuj do roweru bo tam jest masa, która zapobiega powstawaniu właśnie takich sytuacji. Nie mając odpowiedniej techniki jazdy, próbując hamować przednim na zjeździe to się właściwie prosisz o wypadek, dla początkujących nie jest to technika polecana - dwa hamulce na raz albo sprowadzasz rower pieszo. A wspomniałem przy hamowaniu o zawodowcach bo w moim prywatnym odczuciu rower za 5 tyś różni się od tego za 30 tyś. (w normalnym użytkowaniu) głównie hamulcami. 4-ro tłoczkowe porządne hydrauliki mają taką modulację, że mi majtki spadły z wrażenia jak się pierwszy raz przejechałem, a sam ujeżdżałem wtedy hayesy sole z jednym tłoczkiem - się dziwie dzisiaj że się nie zabiłem w górach przez ten złom.
Zgłoś
Defraudator 2019-01-17, 12:39 1
Kurde co teraz jedza te nastolatki ze tak wygladaja za moje mysli prokurator juz szuka mnie ZDROWA FAKT !!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem