18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skowroniasty 2012-11-13, 22:59
O znajome rejestracje Leci piwo

Cytując Bałtroczyka: Im bardziej terenowy samochód, tym dalej traktor musi jechać.
Jednak nie w tym przypadku ^^
Zgłoś
Miki6830 2012-11-13, 23:00
Drewno pewnie kradzione
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-11-13, 23:00
może i fajne, ale pomyślunku 0
Zgłoś
hszanu 2012-11-13, 23:01
dirty_pig napisał/a:

chyba unimoga nie widziales w akcji

widziałem.

za to widac nie jesteś z ORGA, więc nie wiesz do czego pije

pozdro
Zgłoś
olex 2012-11-13, 23:01
ta 30 z połową by miała ciężko. w takich miejscach zawsze jest breja:D
Zgłoś
l................e 2012-11-13, 23:39
Fakt jest taki, że "ciapek" to na prawdę zajebista maszyna Młotek, 3 klucze, śrubokręt i można kurwa remontować na polu
Zgłoś
palililili 2012-11-13, 23:41
olcha ciezka jest
Zgłoś
oliver.kowalski 2012-11-14, 0:20 1
NA chuj im traktor??!!
Zgłoś
fifi 2012-11-14, 0:22
To jest samochod a nie jakies koromesla ze swastyka na pokrywie zaworow. A co do takiego szarpania 30, to czesto przy wybierania piachu na wyspie jak sie nie przeciagnelo liny pod ciagnikiem i nie zaczepilo za belke podnosnika to czesto z trzydziestki dwie polowki zostawaly
Zgłoś
mandel9 2012-11-14, 0:48
Dobry kocur.
Zgłoś
JURIJ_77 2012-11-14, 0:53
kszh19 napisał/a:

DEBILE.... Szkoda że tej 30 nie rozerwali...

widać, że chłop miał niezły kinetyk (nie taki za 40zł) i takim szarpaniem można sporej grubości drzewa wyrywać ... (sprawdzone)
Zgłoś
zwieh0072 2012-11-14, 6:44
kolega umie jezdzic widze off road pi*da pi*da i co? nic...
Zgłoś
zielony_kapturek 2012-11-14, 7:57
4 kubiki drzewa, a bawią się z tym jakby cały las wieźli....
Zgłoś
kszh19 2012-11-14, 9:00
JURIJ_77 napisał/a:

widać, że chłop miał niezły kinetyk (nie taki za 40zł) i takim szarpaniem można sporej grubości drzewa wyrywać ... (sprawdzone)

330 skrecona miedy skrzynią a silnikiem jest na 18-20 srub fi 10 ( z tego co pamietam i łątwo je zerwać i masz 2 połówki traktora
Zgłoś
K................J 2012-11-14, 10:16
To bardzo ciekawe co piszecie...
Szkoda tylko, że nikogo z was tam nie było... bo zarówno trzydziesta, przyczepka, drzewo, ziemia, jeep jest jednego właściciela i wywoził drzewo ze swojej działki, gdzie jest teren dosyć podmokły. A koleiny są temu, że to już był któryś tak kurs tego dnia. Dla kolegi który pisał, że kierowca jeepa jeździć nie umie bo tylko pi*dą atakuje: Ciekaw jestem jak ty byś taki ciężar wyciągał... ja tam byłem i widziałem co sie działo...

P.S. tej trzydziestki nikt nie rozerwie
Pod spodem szyna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem