📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
blachara1992 napisał/a:
JAPIERDOLE tego jeszcze nie grali
Brednie.
Grali i to wielokrotnie - ty po prostu tego nie znałeś.
Sam fakt nie jest kompromitujący, ale chwaleni się tym - już nie.
Jak ten kadlubek tak "idzie" to chyba mu jaj szoruja po betonie i boli.
A swoja droga, taka zona nie zszarga tak nerwow. Jak bedzie miala humory, to koles wstawi ja do szafki na buty i z glowy.
A swoja droga, taka zona nie zszarga tak nerwow. Jak bedzie miala humory, to koles wstawi ja do szafki na buty i z glowy.
Kieszonkowy pedał..... podludzie mają srogo nakurwione w deklu....tfu!
Jak kadłubek zrobi mu handjoba?
Nie wytrzymałbym. Wyjebaliby mnie z wesela, ale parsknąłbym jak koń ze śmiechu XD
Critic4ll napisał/a:
ja rozumiem robić sobie jaja z pedała ale robienie sobie jaj z kaleki pedała to delikatna przesada a brakuje jeszcze żeby był rudy i mamy kumulacje
To jest kumulacja
W tym związku wiadomo kto gra główne skrzypce.
Jak w tej akcji nie chodzi o podłączenie się do jakiegoś ubezpieczenia na życie albo polisy zdrowotnej to musi być miłość
Jak w tej akcji nie chodzi o podłączenie się do jakiegoś ubezpieczenia na życie albo polisy zdrowotnej to musi być miłość
Do reklamówki i ma żonkę zawsze "pod ręką". W samochodzie pod kierownicą też by się by pewnie sprawdził
Janko napisał/a:
Spierdolenie i pojebanie społeczne powoli dochodzi do zenitu
Bo ślub czy bo gość nóg nie ma?
Tak serio to co Cię boli w tych pedałach? Pedały jak pedały - pedałują, dlatego są pedałami.
Porównując do problemów ludzi np w Chinach czy innej Rosji albo Norwegii to problem z tym, że ktoś woli wsadzać w dupe to nie problem.
Taki przenośny bym powiedział, wkładasz do torby i możesz lecieć na wakacje
W sumie to jesteście obrzydliwi tutaj, bardziej niż te sadolowe filmiki.
niedługo większość ruSSkich kacapów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów